reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
czesc dziewczynki,

wkoncu wrocilam z polski do domku :)

co do zebow. moj maly bedzie mial niezla szpare miedzy gornymi jedynkami :p wlasnie mu wyszly kilka dni temu, ida rowniutko co do dlugosci ale niestety ze szparka pomiedzy. wszyscy sie smieja ze bedzie na ta szparkje wyrywal dziewczyny, ale mi wcale do smiechu nei jest. dolne ma rowniutkie i ladne. :) czekamy na kolejne.

ps. obiecuje czestsze pojawianie sie na forum :)
wyjdzie więcej to się zejdą, scisną się

Etna trzymaj sie, bedzie dobrze. Nie doczytałam chyba-na co synek zachorował???

edit : juz doczytalam

Mi udało sie sprzedac fotelik samochodowy-tu na forum. Ciesze sie bo tylko zawalal, a jest naprawde w dobrym stanie. Kobieta poprosila o wysylke za pobraniem-mam nadzieje ze mnie nie wystrzeli w kosmos ;-) Rozmawialam z nia przez telefon i wszystko uzgodnilysmy, no ale ja to za szybko ufam obcym osoba a pozniej za to płace. No zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Etna mam nadzieję , że Ci się Pawełek wykuruje :tak:może nawet do piatku:tak:
Ja używałam D3 W kapsułkach( w wakacje nie) i jeszcze Juvi multi podaję;-)

Ja znowu w konspektach. Lekcje leca jedna za druga. Czuje sie jakbym cofnełą sie parenascie lat w tyl , ale stoje po drugiej stronie barykady:-D

jezeli macie ojca/wujka/ brata/męża po 50 roku życia to niech zapisze się na bezpłatne badania prostaty!!!! nie dbaja nasi panowie o profilaktykę a teraz jest okazja
http://www.tydzienurologii.pl/badania.html

Ostatnia edycja:
hej wieczorowo ...
nie doczytałam was dziś ale jutro nadrobię ... napisze tylko tyle ze jestem wkurwiona !! bylam dzis u "SPECJALISTY" od tej małej wagi Pawelka .... ale to na zdrowiu wiecej ....

eh ...

Dzis zaliczylam 10 min z hula hop :D zeby sie zaprzyjaźnić z nim :D boczków nie czuje :D ale spoko ;d mam nadzieje ze bede wytrwała :D jutro 2 razy po 20 min ;d

reklama
ilona, nawzajem :)

czy mozna przedawkowac jablka? zerwalam kilka dni temu wszystkie z mojej jablonki i to sa najlepsze jablka, jakie jadlam w uk. dzisiaj zjadlam 10 :)

Do góry