reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziekuje dziewczyny, goraczka znika tylko po czopkach :(((((((
a z tym vigantolem to mnie zalamalyscie, nasz sie wlasnie konczy i jest z tej trefnej serii, powinni to w telewizji oglosic a nie..... brak słów

zgubilam gdziesz moja legitymacje ubezpieczeniowa, a Pawel do mnie przypisany :(((( no i nie wiem czy zwolnienie dostane

ide cosik sie przespac bo mam braki od dwoch dni

reklama
Witam dziewczyny. Mój vigantol tez jest trafiony i co teraz mam z tym zrobic?? Ja juz od lata nie daje wit D3 na zalecenie pediatry ale teraz chcialam podac znowu chciaz do roku. Jestem wogole ciekawa czy u nas na zadupiu wiedza o tym fakcie. Chyba sie przejde z ciekawosci i zobacze co powiedza. Dziś sie troche wyspałam nawet, chociaż i tak mi sie nic nie chce. Czas na herbatke, póki mała śpi. Milego dnia

hhej kochane!
Przepraszam, zę was zaniedbałam. Ciężko mi idzie z tym wdrożeniem do pracy, zwlasczza, ze ciągle coś, a to zebranie a to rada co chwila... czasu zupelnie nie mam. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu będzie jjuż lepiej. Nie doczytam Was, mowy nie ma. Jak coś waznego się wydarzyło to moze ktoś zda mi relacje?

Wątek zdjęciowy obumiera, bo jest skitrany na tym zamknietym i nikt o nim nie pamieta. Już kilak razy Kasiula proponowala, zeby zalożyć drugi watek tu na listopadzie, otwarty. Wtedy będziemy na bieżąco go odwiedzać, a kto nie będzie chcial na otwartym, zmaieści na zamknietym i da znac, ze trzeba się pofatygować by obejrzeć. Lepiej mieć 2 watki ze zdjęciami i z nich korzyystać niż 1 zapomniany. Przemyslcie to

Myślę że byłoby to dobre wyjście :)

dziekuje dziewczyny, goraczka znika tylko po czopkach :(((((((
a z tym vigantolem to mnie zalamalyscie, nasz sie wlasnie konczy i jest z tej trefnej serii, powinni to w telewizji oglosic a nie..... brak słów

zgubilam gdziesz moja legitymacje ubezpieczeniowa, a Pawel do mnie przypisany :(((( no i nie wiem czy zwolnienie dostane

ide cosik sie przespac bo mam braki od dwoch dni

Zdrówka, jak dzisiaj?

Kurde felek, a ja dopiero niedawno wymieniłam zwykłą D3 na vigantol bo mi butelka bardziej odpowiadała :D jak mała się obudzi to sprawdzę...............

Ja po fryzjerku :p zadowolona jestem bardzo!

Joasia wczoraj wstała z kucania bez trzymania się, dziś poluję na powtórkę wyczynu :D

ETNA, MARTA to do piątku :D Niech Pawełek wyzdrowieje nam tylko!!!

Dziunka pochwal sie fryzurka.

Co do watku ze zdjeciami-to prawda ze sie o nim zapomina. To wasza decyzja bo ja i tak rzadko foty wstawiam, chetnie ogladam :-)

hej laski

obijam się...nie mam kiedy czytać..wczoraj mnie prawie cały dzieńnie było...cyce nie mało mi wybuchły a Igunio pił z kapka ładnie herbatkę.Ale jak jestem z nimto nagle ta umiejętność mu zanika bo nosem czuje cycucha ah...

Dziunka "Królowa Zębolina Pierwsza"haha super opisik ,gratuluję zębulka :-)

ps.U nas już 5 hihi i gryzie skubaniec grrrr :-)

Dzięki :) Ja tylko się modlę żeby górne prosto wyszly, bo już widać że bedzie miała wadę zgryzu po tacie :( Martwi mnie to bardzo :( Dolny też jakoś krzywo, ale dziś sprawdzałam i chyba tak mi się tylko wydawało. No, zobaczymy... a jakie sine ma dziąsełko :(

Dzięki :) Ja tylko się modlę żeby górne prosto wyszly, bo już widać że bedzie miała wadę zgryzu po tacie :( Martwi mnie to bardzo :( Dolny też jakoś krzywo, ale dziś sprawdzałam i chyba tak mi się tylko wydawało. No, zobaczymy... a jakie sine ma dziąsełko :(
mój ma dolne krzywe troszke ale przeciez aż tak tego widać nie będzię.najważniejsze,zeby właśnie górne były równiutkie.
U Patryka powoli przechodzą kupy takie rzadkie ale ząb zanim się przebije to jeszcze z tydzień. ;/ A to już 7 będzie.

Cześć dziewczynki.
Miałam nie włączać laptopa i wziąć się do roboty i uległam... ;P
My wczoraj MT i na działeczkę do teściów na grzyby. Małego nosiłam na plecach (kurczę mąż 100 kg i zamiast on jego nosić to ja targam, ale on taki szeroki z przodu i z tyłu i wydaje mi się ze małemu na mężku nie wygodnie, a ja takie chuchro to i zza moich pleców coś widział). Grzybów zatrzęsienie było ale przeszły tabuny ludzi więc my tylko zbieralismy to czego oni nie dojrzeli, ale super, to MT bajer-w każdy krzak poszliśmy. Mały 1h w MT spędził i już coś zaczął marudzić bo i śpiący (ja nie wiem może jestem przsrana i nigdy przełamać nie mogę małego, jak zaczyna marudzić to myślę ze już ma dość i wróciliśmy do domku. Nie wiem ile musiałabym go przetrzymać żeby zasnął w MT.
Ja witaminkę D3 podaję jak głupia VITAD płacę za nią ponad 20 zł 30 kapsułek a Wy pisałyście ze ok 5 zł płacicie za te krople. Nie wiem czemu ale jak pytałam się lekarza to powiedział ze dopiero po roku te krople, chyba większa dawka? U mnie jest 10ug, 400 j.m. a u Was?
Spadam na miasto zawieźć pranie do teściów bo u mnie nowa pralka za mało wody pobiera i nie wypłukuje dobrze prania przez co jest twarde, w sobotę przychodzi magik od pralek.
Apropo rajstopek gatta uprałam i po pierwszym praniu też się pomechaciły, więc takie super, hiper nie są, oczywiscie bawełna jets ok, milutka itd.
Miłego!
Kasiiula co dziś kucharzysz? ;P

reklama
Cześć dziewczynki.
Miałam nie włączać laptopa i wziąć się do roboty i uległam... ;P
My wczoraj MT i na działeczkę do teściów na grzyby. Małego nosiłam na plecach (kurczę mąż 100 kg i zamiast on jego nosić to ja targam, ale on taki szeroki z przodu i z tyłu i wydaje mi się ze małemu na mężku nie wygodnie, a ja takie chuchro to i zza moich pleców coś widział). Grzybów zatrzęsienie było ale przeszły tabuny ludzi więc my tylko zbieralismy to czego oni nie dojrzeli, ale super, to MT bajer-w każdy krzak poszliśmy. Mały 1h w MT spędził i już coś zaczął marudzić bo i śpiący (ja nie wiem może jestem przsrana i nigdy przełamać nie mogę małego, jak zaczyna marudzić to myślę ze już ma dość i wróciliśmy do domku. Nie wiem ile musiałabym go przetrzymać żeby zasnął w MT.
Ja witaminkę D3 podaję jak głupia VITAD płacę za nią ponad 20 zł 30 kapsułek a Wy pisałyście ze ok 5 zł płacicie za te krople. Nie wiem czemu ale jak pytałam się lekarza to powiedział ze dopiero po roku te krople, chyba większa dawka? U mnie jest 10ug, 400 j.m. a u Was?
Spadam na miasto zawieźć pranie do teściów bo u mnie nowa pralka za mało wody pobiera i nie wypłukuje dobrze prania przez co jest twarde, w sobotę przychodzi magik od pralek.
Apropo rajstopek gatta uprałam i po pierwszym praniu też się pomechaciły, więc takie super, hiper nie są, oczywiscie bawełna jets ok, milutka itd.
Miłego!
Kasiiula co dziś kucharzysz? ;P

dzis ide na lenia bo mnei nie bedzie w domu sporo <do poradni zaraz jedzziemy a pozniej do babci mojej i do rodziców po moje stare hula hoop :D:D:D:D > wiec ide na łatwizne zapiekanki mmmmmm :D Pawcio zupke i w parowarze zrobie mu warzywka mmm :) no i dzis zaczynam swoja przygode z hula hoop !! ktos sie przyłączy do mnie ? :)

Do góry