Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Odpoczywam, mała śpi, N juz poszedł spać , a ja sącze redsa ;-) Kto ze mna??
Oj, ja z checia, mam w lodowce Smirnoff Ice
ja tylko horlicks, taki goracy napoj na dobranoc, glownie dla dzieci) my jeszcze cycujemy
My tez cycujemy, ale czasem pozwalam sobie na szklaneczke piwa albo lampeczke winka
...........Dzis zaliczylam 10 min z hula hopzeby sie zaprzyjaźnić z nim
boczków nie czuje
ale spoko ;d mam nadzieje ze bede wytrwała
jutro 2 razy po 20 min ;d
Powodzenia. Ja sie zrobilam tak leniwa tutaj w UK, ze nic mi sie nie chce. Kiedys kupilam skakanke i mialam skakac, ale zaszlam w ciaze i sobie darowalam, probowalam tez biegac, ale nie cierpie biegac wiec skonczylo sie na dwoch dniach
ilona, nawzajem
czy mozna przedawkowac jablka? zerwalam kilka dni temu wszystkie z mojej jablonki i to sa najlepsze jablka, jakie jadlam w uk. dzisiaj zjadlam 10![]()
Zazdroszcze wlasnej jablonki
Nie mają wyjścia tak naprawde bo kredyty ich gonią. Tak więc potrzebujemy siebie nawzajem bo ja im tyle odpalę co za zlobek bym dała a i tak "oszczedze" bo nei wydam na dodatkowa opiekę nad Sonią tzn w weekendy i kiedy robię późna zmianę musze ją odstawić do znajomej która się nia opiekuje no ale tez coś jej trzeba odpalić.
My dom i tak cały teraz wynajmnujemy wiec Madzia dostanie od mieszkanie, wyzywienie i żlobkowa :działkę: a jeszcze jej child benefit doleci
Ojjj urwanie glowy od wyjazdu Łukasza mam
Wszyscy sie pytaja czy nie boje sie sama siedziec w takim duzym domu a ja nei mam czasu nawet sie nad tym zastanawiac...
Witaj
Czyli do zlobka juz Sonia nie wraca? Bedzie jej wesolo w domu z kolezanka
Do nas przyleci moja mama sie zajmowac mala (dopoki nie skonczy 1,5 roczku, no moze 2 latka), jak sie wykuruje w koncu. Potem tez przedszkole.