reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
oh ja dziś po pierwszym zebraniu, pdama na pysk. Wczoraj przygotowywałam sie do 2 w nocy. Denerwowałam sie diabelnie. Po lekcjach w kłusa przylecialam do domu małego nakamic. Na szybko obiad w ciagnelam i potem strasznie żalowalam, bo mi się z nerw cafalo. A wszystko dletego, ze mam jednego tatusia w klasie co w kuratorium pracuje!!!! A jesczez babki z przedszkola mnie nastraszyly, ze on krytyke przy calej klasie rodzicow potrafi przeproowadzić ale widocznie nie miala co krytykowac, bo okaząl sie najbardziej spoko ze wszytskich tatusiów i całe nerwy na nic :D

ah zapomnialam dodac ze kolejna listopadówka "zaciążyła :D " ;P Kamcia znaczy sie :D w sumie "obrazila sie" na nas i nie udziela sie no ale myslalam ze wypada poinformować :) ... szczere gratulacje :)
gratulacje

Witam sie z ranka. Herbatka wypita, mala zaraz wstanie. Musze ogarnac, cos do garnka włozyc-tylko co?? . Wczoraj poszlam po jesienna czapke-okazalo sie ze juz wszystko przebrane, latalam po wszystkich sklepach jak glupia i nie moglam nic dostac. Chcialam zwykla biala czapke, koniecznie wiazana. Po wielkich trudach udalo sie, kupilam-30zl. Jest bialutka i fajna. Babki w sklepie mowily ze to juz za pozno na kupowanie czapki jesiennej- bylam w szoku-przeciez to poczatek wrzesnia dopiero.

Pianistka
to chyba 2 mamy listopadowe bedza mialy dziecko: dziubasek i kamcia. Sory jesli kogos przeoczylam. Podziwiam obydwie dziewczyny.
to jets jakas pomyłka z tymi czapkami... mojemu kubie łepetyna to jak szalona zawsze rosła i ciągle mma problem, bo na zime np 1 czapka nie starcza, trzeba zaraz większa dokupywać i co? Na początku sezonu kupię jedną a potem jak większa potrzena to już nie moge dostać.

A my dzis mamy 11 m-cy, jeszcze tylko miesiac i roczek, szook jak to zlecialo!
sto lat!

Dziewczyny hehehe....jak mały się urodził kupiłam mu kombinezon coccodrillo rozm.68..tak mi doradziła wspaniałomyślna mama i Pani ekspedientka..efekt Oliwier w tym mógł się 3 razy zawinąć.

Wiesz co, ja też miałam kombinezon 68 dla Alicji i jak ją w niego w szpitalu wkładałam do nie dostawała nogami do nogawek nawet, ale zakładałam go jej przez całą zimę aż chyba do marca :) I tak się nie ruszała, bo na spacerach się hibernowała w 5 sekund.Za to teraz zupełnie nie wiem jaki kupić - myślicie, że lepszy jednoczęściowy czy spodnie i kurtka ?
Swoją drogą te rozmiary zaczynają mnie już wkurzać - wczoraj szwagierka przyniosła sukieneczkę z bluzeczką,napisane 74 - 12 miesiecy, wiec powinno być dobre jak najbardziej. Alicja ledwo się w sukienkę zmieściła....

Chcialam zwykla biala czapke, koniecznie wiazana. Po wielkich trudach udalo sie, kupilam-30zl. Jest bialutka i fajna. Babki w sklepie mowily ze to juz za pozno na kupowanie czapki jesiennej- bylam w szoku-przeciez to poczatek wrzesnia dopiero.

ja też mam starszny problem z kupieniem czapki w zwykłeym sklepie, wiosenne i letni kupowałam tutaj: Broel

Są bardzo ładne i dobre jakościowo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
House mówicie-juz przełączam hehe

Ej czemu on jest w psychiatryku ?? Kurcze chyba musze zaczac ogladac od poczatku a teraz sezon 6 szok.

Któraś z was ogladala Prison Break?? Ja uwielbiam ten serial, obejrzalam w ciazy wszystkie sezony 2 razy. Szkoda ze juz nie kreca ;-(

Ostatnia edycja:

Ej czemu on jest w psychiatryku ?? Kurcze chyba musze zaczac ogladac od poczatku a teraz sezon 6 szok.

Któraś z was ogladala Prison Break?? Ja uwielbiam ten serial, obejrzalam w ciazy wszystkie sezony 2 razy. Szkoda ze juz nie kreca ;-(

Uuu to ja na necie juz caly 6ty obejrzalam, czekam teraz na 7my:) hehehe
Nie mam polskiej tv wiec dlatego:)

ja juz pol 6 sezonu Hausownika obejrzalam przed wakacjami a w ciazy tez House rządzil na 2 kanałach + sposciagane odcinki... szał w trampkach normalnie :D po obejrzeniu kinomaniak.gif czuje sie prawie jak doctor od spraw beznadziejnych i nie tylko hehe.

reklama

Któraś z was ogladala Prison Break??
Ja uwielbiam ten serial, obejrzalam w ciazy wszystkie sezony 2 razy. Szkoda ze juz nie kreca ;-(

Ja!!! :) sciagałam 2 sezony do przodu :) bo nei mogłam wytrzymac :D:D:D
a House to nigdy nie lubilam nie wiem czemu ;P moze temu ze nigdy nie obejrzałam dokladnie żadnego odcinka :D

Do góry