reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej.

Ja dziś chwilę odpoczynku mam chociaż jutro znów nauka. No więc dziś idę do fryzjera (2-ce czekałam...!)Później idę do znajomej (ma synka 4 m-ce) , później idziemy obejrzeć wesołe miasteczko, bo w naszym mieście przez 3 dni obchodzi się Święto róży :p A po tym idę do jeszcze innej znajomej oczywiście z Patosem po biżuterię na wesele.

Zaraz muszę zrobić obiad, pogarnąć itp no i zjeśc śniadanie.

reklama
Kasiula ja tez ogladałam w necie bo kazdy odcinek wciagal mnie i nie moglam sie doczekac. Fajnie ze jest jaks fanka tego serialu :-):-)

Witam sie i ja. Ogladam teraz Majke, zaraz trzeba zjesc sniadanko, ogarnac itd

Kasiula

Witam sie i ja. Ogladam teraz Majke, zaraz trzeba zjesc sniadanko, ogarnac itd
ja jestem fanką Majki a hausa nie oglądam bo nawet nie wiem gdzie leci,kiedy co i jak...

Emilce idą kolejne zęby (kły górne) i jeden już się przebił ale drugi męczy ją od kilku dni i jest tragedia,rano budzi się z mega płaczem i ok.16 w dzień jest kryzys.
dziś wstała o 5 zjadła mleczko no i zaczęły ją te zęby drażnić i płakała do 7 i zasnęła do 8:30 wiec teraz zanim zaśnie to minie 2 h,wiec zjadam śniadanko,wypijam kawusie i lece na spacer i załatwić bank.
jutro idziemy na wesele,kreacja gotowa,fryzjerka umówiona jeszcze musze dziś kupić rajstopy i biżuterie.oby tylko pogoda dopisała

Dziunka biała czapka do wszystkiego bedzie mi pasowac ;-) Masz do mnie tylko 200km ;-)

Nie kuś, bo Cię jeszcze nawiedzę ;)

A ja sobie przypomniałam ze wczoraj mąż przywiózł od teściowej duży słoik kapusniaka, więc ja nie będę głodna chodziła (bo ileż to można kanapki jeść i jajka na miękko), mąż sobie zje, a i jeszcze moja mama coś na obiad zawsze ma. Racuchy...u nas sa przynajmniej 1x w tygodniu bo tata mój je lubi.
Dziunka co Twoja mała robi z czapką, ze pierzesz ją co 2-3 dni? ;p
Ja dopiero przeprałam bo mały chrupkami troczki ubrudził ale była jak nówka. My mamy jeszcze z zima/wiosna dwie czapcie Coccodrillo i są takie na styk więc jesiennych nie kupuję, dopiero zimowe. A tak apropo czapek tej firmy dla mnie są rewelacyjne, tak ładnie dopasowane do główki i ładnie wykrojone. Polecam naprawdę.
Na lato powariowałam z czapkami,chusteczkami, kapeluszami itp. w róznych firm i kolorach i aż mi szkoda ich odłożyć bo nówki sztuki.
Mały spi już 1,5 h i zupką buraczkowa mu się gotuje. A ja zamiast wziąć się do roboty siedzę na BB. Zmykam.

No wiesz, po pierwsze mistrzyni w zdejmowaniu czapki (nawet zawiązanej!) i rzucaniu jej na ziemię, jak je flipsy,herbatniki zawsze nie zapomni zahaczyć o głowę, obślinia sznurki,a te mokre szybko się brudzą...itd, itp.

To i ja się witam z rana. Mały wstał o 8 i teraz wstaje przy klatce szynszyla hehe. Ja zaraz wyciągam nogi kurczaka do rozmrożenia i dziś będzie łatwizna bo kurczak i ziemniaki z woreczka :))) jednak najpierw śniadanko i kawusia :))))

reklama
To i ja się witam z rana. Mały wstał o 8 i teraz wstaje przy klatce szynszyla hehe. Ja zaraz wyciągam nogi kurczaka do rozmrożenia i dziś będzie łatwizna bo kurczak i ziemniaki z woreczka :))) jednak najpierw śniadanko i kawusia :))))
podobny mamy obiadek,ja tez mam uda kurczaka z ryżem i korniszony...
ja tez już się kawkuje i oglądam ddtvn

Do góry