martolinka
Mama i nie tylko :-)
Laski jade na egzamin- trzymac kciuki
to moj ostatni a czuje sie jakby pierwszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na nauki? chrzestni ? my jak chrzcilismy Pawła to chodzilismy ale rodzice na 1 spotkanie godzinne i tez komu nie mowilismy to sie dziwili ze na nauki przed chrztem ;]
Gratulacje, w takim razie powinnysmy to razem opic (u nas pierwszy zabek pojawil sie tego samego dnia![]()
3MAM KCIUKASY Marta patrząc na godzinę twojego posta to chyba strasznie daleko masz na uczelnię albo bardzo wcześnie egzaminLaski jade na egzamin- trzymac kciuki
hahaha ja zawsze wiekszosc robie zanim usiade na kompaKaska codziennie mnie zawstydzasz............posprzątane, ugotowane dwa dania....a ja w piżamie, mały śpi , nie jadłam sniadania, znowu trzeba poodkurzać....znowu, znowu...znowu ;/
Kaska codziennie mnie zawstydzasz............posprzątane, ugotowane dwa dania....a ja w piżamie, mały śpi , nie jadłam sniadania, znowu trzeba poodkurzać....znowu, znowu...znowu ;/
hahaha ja zawsze wiekszosc robie zanim usiade na kompabo sa dni ze jak odpale kompa <caly dzien chodzi> to nie robie nic caly dzien
haha wiec do 8.30-9 szaleje w chacie Pawcio za mna biega przy tym sie nameczy i klade spac ok.9 i mam chwile dla BB
)))
Ula u mnie Paweł w wozku tez nei nawidzi jezdzic krzyczy ucieka i wogole... w wózku sklepowym to 20-30 min spokoj pozniej złosc. ... ale mam sposob na niego hahahah bułka, chrupki... cokolwiek do jedzenia![]()
dziewczyny pytanie
wczoraj ze szfagierka rozmawialam o fotelikach ze podobno najlepiej na srodku mocowac o ile sa te pasy "normalne" no i zauwazylam ze u mnie w samochodzie są takie i nie wiem czy zmieniac miejsce zapieca foteliku ?? teraz jezdzi za kierowca