reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
na nauki? chrzestni ? my jak chrzcilismy Pawła to chodzilismy ale rodzice na 1 spotkanie godzinne i tez komu nie mowilismy to sie dziwili ze na nauki przed chrztem ;]

tak chrzestna u nas nauki i dla chrzestnych i dla rodziców 30 min to trwa

Gratulacje, w takim razie powinnysmy to razem opic (u nas pierwszy zabek pojawil sie tego samego dnia:)

GRATULACJE:-)

Laski jade na egzamin- trzymac kciuki
to moj ostatni a czuje sie jakby pierwszy
3MAM KCIUKASY Marta patrząc na godzinę twojego posta to chyba strasznie daleko masz na uczelnię albo bardzo wcześnie egzamin

Dziern dobry

Myślalam ze nie nadrobię bo mnie troszkę nie było ale luzik. \
Wczoraj postanowilismy pojechać z małym na koniec W-wy do Factory Outhlet na zakupy z małym. W pierwszą stronę jechalismy godzinkę, wracaliśmy ok 45 minut (łoj jak marudził, on nienawidzi siedzieć w jednym msc i w foteliku). Mały najedzony, akurat pora drzemki więc zasną w aucie (wszystkie warunki dobrego samopoczucia spełnione) i siu do sklepu. Mieliśmy MT i wózek. Ale nie dla mnie takie zakupy, mąż sobie butki kupił (w ecco i nike'u) ja oczywiscie nic, małemy bezrękawnik i dwie bluzczki (szału nie ma , chociaż bezrękawnik super). Tak zazdrosciłam mamom dzieci siedzącym spokojnie w wózku, u nas już w pierwszym sklepie ecco mały wyłąził ze spacerówki, więc go w MT, też za bardzo nie. Niby nie był mega niegrzeczny ale ja się skupić na niczym nie mogłam więc o siebie nie zadbałam kompletnie. wszystkie dzieci siedziały spokojnie w spacerówce a ten nie :( moze za szybko się poddałam nie wiem...
Co do cen, buty ecco dla małego cudne i na zimę na 100% mu tam kupię, takie jesiennie przeceny z ponad 200 na ok 140. Stwierdziłam ze na teraz takie drogie mu nie są potrzebne ale jak już zacznie chodzić to mu kupimy najlepsze ;D
Aha babka w sklepie powiedziala ze dziecko musi jak najdluzej chodzić na boso ale to chodzić na boso a nie w skarpetce...zgłupiałam kompletnie... a jak w skarpetce chodzi to już trzeba buciki i nie miękkie kapcie tylko szywniejsza podeszwa. Kurczę-nie wyyobrażam sobie calego dnia w butach czy to wygodne. Sama właśnie to przerabia ta babka wiec w temacie podobno. (ale to na inny wątek)
Tak więc laski z okolic W-wy jeżeli interesują Was buty ecco lub , geox to warto tam jechac ;D

Martus powodzenia ;P

Jak byliśmyw Poznaniu to tam też byliśmy w Factory ale tam to przeceny były akurat konkretne. W firmowych sklepach np. sukienki ze 150zł na 40 zł. Żałuję że u nas nie ma takiego centrum, jest tu tylko Fashion House, ale tam są dość małe zniżki, a jak już są porządne to taki tłum że nie da rady wejść :D

hej :)

Martuśka powodzenia :*

my jak zwykle od 7 na nogach :) wczoraj caly dzień u chrzestnego Pawełka bylismy :) to i my odpoczelismy i Pawełek pobawił sie :) był cały dzień grzeczniutki :) wczoraj se fundnełam kebaba z baranina mmmmmmmmm ale smaka teraz mam na niego hahaa ;P teraz pije kawke i ogladam DDTVN Pawcio spi :) chata ogarnieta, odkurzone, pozmywane :) zupka sie gotuje <barszcz ukraiński mmm > a na obiadek skrzydełka pieczone z frytkami :) mniam :)

Kaska codziennie mnie zawstydzasz............posprzątane, ugotowane dwa dania....a ja w piżamie, mały śpi , nie jadłam sniadania, znowu trzeba poodkurzać....znowu, znowu...znowu ;/
hahaha ja zawsze wiekszosc robie zanim usiade na kompa :) bo sa dni ze jak odpale kompa <caly dzien chodzi> to nie robie nic caly dzien :) haha wiec do 8.30-9 szaleje w chacie Pawcio za mna biega przy tym sie nameczy i klade spac ok.9 i mam chwile dla BB :))))

Ula u mnie Paweł w wozku tez nei nawidzi jezdzic krzyczy ucieka i wogole... w wózku sklepowym to 20-30 min spokoj pozniej złosc. ... ale mam sposob na niego hahahah bułka, chrupki... cokolwiek do jedzenia :D

dziewczyny pytanie
wczoraj ze szfagierka rozmawialam o fotelikach ze podobno najlepiej na srodku mocowac o ile sa te pasy "normalne" no i zauwazylam ze u mnie w samochodzie są takie i nie wiem czy zmieniac miejsce zapieca foteliku ?? teraz jezdzi za kierowca

Witam sie i ja ;-) Mała buszuje w łóżeczku-miała spać ale chyba jej sie odechciało. Ja juz tez posprzatałam, okno umyłam i leniu****e przed ddtvn i bb oczywiście. Pózniej musimy wyskoczyc po mleko i czapke na jesien bo wszystkie za małe :-(

Kasiula ja bym zostawiła małego tak jak jest ;-)
Ula współczuje wygibasów twojego dziecka w wózku. Moja mała może jezdzic długo i wogóle sie nie denerwuje. A jezdziłaś z małym na spacery od małego??

edit: U nas mała jezdzi za pasażerem, bo mój N ma za mocno odchylone siedzenie i fotelik sie nie mieści.

Ostatnia edycja:
reklama
Kaska codziennie mnie zawstydzasz............posprzątane, ugotowane dwa dania....a ja w piżamie, mały śpi , nie jadłam sniadania, znowu trzeba poodkurzać....znowu, znowu...znowu ;/

Podpisuję się pod tym!

hahaha ja zawsze wiekszosc robie zanim usiade na kompa :) bo sa dni ze jak odpale kompa <caly dzien chodzi> to nie robie nic caly dzien :) haha wiec do 8.30-9 szaleje w chacie Pawcio za mna biega przy tym sie nameczy i klade spac ok.9 i mam chwile dla BB :))))

Ula u mnie Paweł w wozku tez nei nawidzi jezdzic krzyczy ucieka i wogole... w wózku sklepowym to 20-30 min spokoj pozniej złosc. ... ale mam sposob na niego hahahah bułka, chrupki... cokolwiek do jedzenia :D

dziewczyny pytanie
wczoraj ze szfagierka rozmawialam o fotelikach ze podobno najlepiej na srodku mocowac o ile sa te pasy "normalne" no i zauwazylam ze u mnie w samochodzie są takie i nie wiem czy zmieniac miejsce zapieca foteliku ?? teraz jezdzi za kierowca

Tak jest, jak najbardziej! ALbo za pasażerem. Też myslałam że najbezpieczniej za kierowcą, ale okazuje się że to mit. Więcej na stornie fotelik.info czy jakoś tak....
A jakie masz auto? U nas po środku tylko poziomy pas....ech...a i tak mam dwójkę dzieci :D

Do góry