reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Właśnie oglądałam to na tvn hehe dobra babka jest :D
hahaha no i nauczycielka :d buehehehhe pomyślcie :d Etna albo Kilolka <hahaha>
hahahahaha dobra jest:-)
witam się wieczornie u nas leeeeejjjjeee:-( i leeeeejjjjeee :-( i końca nie widać jutro idę na chrzciny do synka mojego brata chrzestną będę :-) dzisiaj na naukach byłam...
na nauki? chrzestni ? my jak chrzcilismy Pawła to chodzilismy ale rodzice na 1 spotkanie godzinne i tez komu nie mowilismy to sie dziwili ze na nauki przed chrztem ;]

a ja dzis mialam gosci-tesciowa wpadła!! a nigdy nie przyjezdza do nas ...ostatnio chyba tamtej zimy byla jak cos musialam w pracy załatwic a Pawełek malutki i z nim zostala popilnowac haha w szoku bylam ;] Pawelek ślicznie schodzi z bujaka swojego :) musze nagrac... ale kurde baterie jeszcze nie naładowane :[ :[ i wes poproś meza o cos ... "pozniej" ... i chyba juz 4 dzien czekam wiec sama jutro to zrobie ...specjalnie przy nim ;) a jego prosze bo te baterie wyciagal do zabawki i trzeba sporo krecic itp zeby do nich dojsc;/
a co u was? cisza dzis patrze ;]

kilolek a mama ci nie wezmie chlopakow na spacerek co????

a ja wrzucalam z mezem drzewo do piwnicy i padam, juz dawno sie tak nie narobilam, a prasowalam wczoraj do nocy.

Kasiula duzo zdrowka!!!

Gratuluje ząbków, to trzeba opic hihihi
moja mam to lepij nie... a teściowa pilnuje ich cąly tydzien, więc juz w weekandy nie chce jej wykorzystywać, poza tym tez się za nimi stęskni i chcę se nimi nacieszyć

hahahhaha wyluzowane cialo pedagogiczne hhehe

hahaha no i nauczycielka :d buehehehhe pomyślcie :d Etna albo Kilolka <hahaha>

na nauki? chrzestni ? my jak chrzcilismy Pawła to chodzilismy ale rodzice na 1 spotkanie godzinne i tez komu nie mowilismy to sie dziwili ze na nauki przed chrztem ;]

a ja dzis mialam gosci-tesciowa wpadła!! a nigdy nie przyjezdza do nas ...ostatnio chyba tamtej zimy byla jak cos musialam w pracy załatwic a Pawełek malutki i z nim zostala popilnowac haha w szoku bylam ;] Pawelek ślicznie schodzi z bujaka swojego :) musze nagrac... ale kurde baterie jeszcze nie naładowane :[ :[ i wes poproś meza o cos ... "pozniej" ... i chyba juz 4 dzien czekam wiec sama jutro to zrobie ...specjalnie przy nim ;) a jego prosze bo te baterie wyciagal do zabawki i trzeba sporo krecic itp zeby do nich dojsc;/
a co u was? cisza dzis patrze ;]
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
etna co ty na to? może damy jakis show? ;-)

Ostatnia edycja:
Witam. Ale dziś pusta na forum :szok: U nas obiad zjedzony, mała z N poszli spać a ja mam chwilke dla siebie:-) Pózniej może jakiś spacerek bo słoneczko za oknem i po niedzieli. Miłego dnia;-)

a teściowa pilnuje ich cąly tydzien, więc juz w weekandy nie chce jej wykorzystywać, poza tym tez się za nimi stęskni i chcę se nimi nacieszyć
u mnie to samo :((
po calym tygodniu pracy chce weekend miec dla siebie z malym, a moja tejsciowa tego nie rozumie :(((
wiem, że jestem świnia ale mogłaby mi zejsc z drogi w te dwa dni, a ona chodzi za Pawelkiem zaczepia go, jak tylko wyjdziemy z pokoju, ale se ponarzekałam
a najgorzej bylo w piatek po pracy cytuje: a pawelek juz sie przyzwyczail ze jest z babcia, a teraz znowu bedzie musial dochodzic do siebie po weekendzie z mama :((((((, pewnie nie chciala powiedziec nic zlego tylko tyle ze bedzie za mna tesknil znowu zanim sie przyzwyczai ze jestem w pracy,
ale weekendy są nasze w 100% i nikt tego nie zmieni !!!!

etna co ty na to? może damy jakis show? ;-)

bez problemu hihihihi
mozemy u niej w chorku zaspiewac

czesc laseczki :-)
i po pierwszym tyg pracy :-) ach zmeczona jestem..........

A gdzie pracujesz (jesli mozna spytac)? Wrocilas na part time czy full time?
Ja zamierzam isc do pracy (prawdopodobnie bede szukac nowej) od listopada, bo moja mama przyletuje dopiero na malej roczek i dopiero bedziemy od cyca odzwyczajac:)

JEST , JEST , JEST !!!!!
W końcu przebił sie pierwszy ząbek (górna prawa jedynka) a już myślalam że junior dociągnie do końca 10 m-cy z gołymi dziąsłami. Ale okupione to bylo nieprzespaną nocą, poza tym mały z furią gryzie wszystko i wszystkich a Dentinox niestety nie pomaga. No ale pierwsze koty za płoty, jeszcze 19 zęboli i gotowe !!!

Gratulacje, w takim razie powinnysmy to razem opic (u nas pierwszy zabek pojawil sie tego samego dnia:)

Gratuluje wszystkim zębaczom!!
Ato mi przypomnialo, ze my dziś 10 miesięcy!! pojęcia nie mam jak to zlecialo...

Spoznione najlepsze zyczenia:)

Widze, ze dzis pustki tutaj:) Moj malz spi, mala tez, a ja szperam po necie:) Chcialam dzis isc na car boot i zapomnialam wstac rano hehe (podzielilismy sie, ze maz spal dluzej wczoraj a ja dzis, zeby bylo sprawiedliwie:) nic to, pojde za tydzien.
U nas niedziela mija na wypoczynku. Pewnie jeszcze jakis spacerek zaliczymy wieczorny albo jakis wypad na zakupki i tyle, kolejny tydzien minal jak z bicza strzelil.

reklama
wreszcie skonczylam porządki w kuchni :/ jutro lazienka. Dzisiaj jesczez trochę przygotować się na jutro do pracy musze, doprawic salatke i zetrzeć pastę jajeczną i fajrant, mozna będzie isc spać, a wykończona jestem po basenie Znaim obaj lekcje odbębnią, odsiedizmy swoje w kawiarni by od razu na dwor nie wychodzic (bo my wózkiem, 40 minut drogi) to calusieńki dzien nam schodzi :(

u mnie to samo :((
po calym tygodniu pracy chce weekend miec dla siebie z malym, a moja tejsciowa tego nie rozumie :(((
wiem, że jestem świnia ale mogłaby mi zejsc z drogi w te dwa dni, a ona chodzi za Pawelkiem zaczepia go, jak tylko wyjdziemy z pokoju, ale se ponarzekałam
a najgorzej bylo w piatek po pracy cytuje: a pawelek juz sie przyzwyczail ze jest z babcia, a teraz znowu bedzie musial dochodzic do siebie po weekendzie z mama :((((((, pewnie nie chciala powiedziec nic zlego tylko tyle ze bedzie za mna tesknil znowu zanim sie przyzwyczai ze jestem w pracy,
ale weekendy są nasze w 100% i nikt tego nie zmieni !!!!

bez problemu hihihihi
mozemy u niej w chorku zaspiewac
hehe babcia dobra :D moja mam mi kiedys powiedziała, ze niepotrzebnie się wtrącam w wychowanie kuby :/
jakie chórki???? ja chcę pierwsze skrzypce grać!

Do góry