W
wyjatkowaonaa
Gość
Właśnie oglądałam to na tvn hehe dobra babka jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie oglądałam to na tvn hehe dobra babka jest
I need you baby....jeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
hahaha no i nauczycielka :d buehehehhe pomyślcie :d Etna albo Kilolka <hahaha>Właśnie oglądałam to na tvn hehe dobra babka jest![]()
na nauki? chrzestni ? my jak chrzcilismy Pawła to chodzilismy ale rodzice na 1 spotkanie godzinne i tez komu nie mowilismy to sie dziwili ze na nauki przed chrztem ;]hahahahaha dobra jest:-)
witam się wieczornie u nas leeeeejjjjeee:-( i leeeeejjjjeee :-( i końca nie widać jutro idę na chrzciny do synka mojego brata chrzestną będę :-) dzisiaj na naukach byłam...
moja mam to lepij nie... a teściowa pilnuje ich cąly tydzien, więc juz w weekandy nie chce jej wykorzystywać, poza tym tez się za nimi stęskni i chcę se nimi nacieszyćkilolek a mama ci nie wezmie chlopakow na spacerek co????
a ja wrzucalam z mezem drzewo do piwnicy i padam, juz dawno sie tak nie narobilam, a prasowalam wczoraj do nocy.
Kasiula duzo zdrowka!!!
Gratuluje ząbków, to trzeba opic hihihi
hahahhaha wyluzowane cialo pedagogiczne hhehe
hahaha no i nauczycielka :d buehehehhe pomyślcie :d Etna albo Kilolka <hahaha>
na nauki? chrzestni ? my jak chrzcilismy Pawła to chodzilismy ale rodzice na 1 spotkanie godzinne i tez komu nie mowilismy to sie dziwili ze na nauki przed chrztem ;]
a ja dzis mialam gosci-tesciowa wpadła!! a nigdy nie przyjezdza do nas ...ostatnio chyba tamtej zimy byla jak cos musialam w pracy załatwic a Pawełek malutki i z nim zostala popilnowac haha w szoku bylam ;] Pawelek ślicznie schodzi z bujaka swojegomusze nagrac... ale kurde baterie jeszcze nie naładowane :[ :[ i wes poproś meza o cos ... "pozniej" ... i chyba juz 4 dzien czekam wiec sama jutro to zrobie ...specjalnie przy nim
a jego prosze bo te baterie wyciagal do zabawki i trzeba sporo krecic itp zeby do nich dojsc;/
a co u was? cisza dzis patrze ;]
u mnie to samoa teściowa pilnuje ich cąly tydzien, więc juz w weekandy nie chce jej wykorzystywać, poza tym tez się za nimi stęskni i chcę se nimi nacieszyć
etna co ty na to? może damy jakis show? ;-)
czesc laseczki :-)
i po pierwszym tyg pracy :-) ach zmeczona jestem..........
JEST , JEST , JEST !!!!!
W końcu przebił sie pierwszy ząbek (górna prawa jedynka) a już myślalam że junior dociągnie do końca 10 m-cy z gołymi dziąsłami. Ale okupione to bylo nieprzespaną nocą, poza tym mały z furią gryzie wszystko i wszystkich a Dentinox niestety nie pomaga. No ale pierwsze koty za płoty, jeszcze 19 zęboli i gotowe !!!
Gratuluje wszystkim zębaczom!!
Ato mi przypomnialo, ze my dziś 10 miesięcy!! pojęcia nie mam jak to zlecialo...
hehe babcia dobrau mnie to samo(
po calym tygodniu pracy chce weekend miec dla siebie z malym, a moja tejsciowa tego nie rozumie((
wiem, że jestem świnia ale mogłaby mi zejsc z drogi w te dwa dni, a ona chodzi za Pawelkiem zaczepia go, jak tylko wyjdziemy z pokoju, ale se ponarzekałam
a najgorzej bylo w piatek po pracy cytuje: a pawelek juz sie przyzwyczail ze jest z babcia, a teraz znowu bedzie musial dochodzic do siebie po weekendzie z mama(((((, pewnie nie chciala powiedziec nic zlego tylko tyle ze bedzie za mna tesknil znowu zanim sie przyzwyczai ze jestem w pracy,
ale weekendy są nasze w 100% i nikt tego nie zmieni !!!!
bez problemu hihihihi
mozemy u niej w chorku zaspiewac