reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A ja myślałam,że to jest Pawełek :p tylko ciut młodszy o pare miesięcy...:p Normalnie cała mauśka z niego :D

Dziunka dodasz z wesela jakieś foto Asi? :D Tak czekam i czekam , myslałam ze zobaczę ją w akcji :D

reklama
A ja myślałam,że to jest Pawełek :p tylko ciut młodszy o pare miesięcy...:p Normalnie cała mauśka z niego :D

Dziunka dodasz z wesela jakieś foto Asi? :D Tak czekam i czekam , myslałam ze zobaczę ją w akcji :D

Pewnie że dodam, tylko zbieram zdjęcia po znajomych, już jest u trzeciej osoby (ta pamięć przenośna) i zaraz zapytam się A kiedy dostaniemy z powrotem.
Póki co jak położe Julię spać wstawię z dnia dzisiejszego.
Wogóle to pluję sobię w brodę że aparatu na wesele nie wzięliśmy, bo by nie było trzeba zbierać...

EDIT: właśnie mi A z kieszeni wyjął :D daj mi godzinę!

No, pisałyście coś do mnie bo mi się nadrabiać nie chce, tyle naskrobałyście :D

I po rozpoczęciu i.....po godzinnym staniu w kolejce po podręczniki....ech :/ Ale moja gwiazda pięknie wyglądała! A jaka odważna (a trezba zaznaczyć ze należy do nieśmiałków) śmiało pomaszerowała do Pani, a większość dzieci płakało.

Wieczorem wstawię fotki, teraz lecę dokupić parę rzeczy.

Dziunka, a Twoja Julcia poszła do zerówki, tak? Pytam bo nasze córki sa z tego samego rocznika.

Kasiula glosik oddany, tyko musisz najlepiej jakiegos linka wstawic pod sowaczkiem to bedziemy pamietac. Ja dzisiaj dostalam emaila ze wygralam w konkursue Mazdy babyboom jakis kocyk. Nawet nie pamietam jakie zdjecie im poslalam ;o)

podziwiam, ze jeszcze sie staracie o drugie, bedziesz przemeczona ciaza, male dziecko, studia ale moze akurat tego potrzebujesz
Jakoś musimy sobie poradzić,dobrze że te studia w weekendy to wieczorkami będzie czas na nauke

Dziewczyny !!
mam wielka prośbę!! :)
prosimy z Pawełkiem o głosy w konkursie :)

https://www.konkursbobofrut.pl/przegladaj-zdjecia/zestaw,1704.html

i pozwolicie ze was trochę pomęczę i poprzypominam trochę ;-)
<można glosować raz dziennie>

wielkie dzięki :*:*

ps. tylko pamiętajcie żeby potwierdzić na mailu :) :*
zagłosowałam

Dziewczyny !!
mam wielka prośbę!! :)
prosimy z Pawełkiem o głosy w konkursie :)

https://www.konkursbobofrut.pl/przegladaj-zdjecia/zestaw,1704.html

i pozwolicie ze was trochę pomęczę i poprzypominam trochę ;-)
<można glosować raz dziennie>

wielkie dzięki :*:*

ps. tylko pamiętajcie żeby potwierdzić na mailu :) :*

Kasia zagłosowałam i będę głosować nadal :-) Ty na zdjęciu wyglądasz jak Pawełek, albo Pawełek jak Ty ;-) masakra, co za podobieństwo :-) od razu widać synuś mamusi :):):)

kasiula glosik oddany, email potwierdzony :))

ale mialas ładna pupcie hihihi (bez podtekstow)
hehe dzieki ale to pupcia tatusia :D
tatus ;-)

dzieki dziewczynki i troche was pomęczę przez miesiac :D

Kasia zagłosowałam i będę głosować nadal :-) Ty na zdjęciu wyglądasz jak Pawełek, albo Pawełek jak Ty ;-) masakra, co za podobieństwo :-) od razu widać synuś mamusi :):):)
hahahaha :) TATUSIA !! :) TO Tatus :) i dam wam jeszcze jedno foto :)

1.jpg

reklama
Ze aż sie wstyd przyznać ale liceum :p ostatnio rok w tyg 3 razy i zaocznie technik handlowiec :p

Patryk zostaje z B innego wyjścia nie ma. No i dziadkowie przecież są i chrzestni jakoś damy rade :D

ja tu żadnego wstydu nie widzę!!!! ważne że się kształcisz z tym że nie było by ci lepiej samego technika?? przecież tam też maturkę zrobisz jak i w liceum??

,no z jedną "krótką" przerwą na starania o rodzeństwo bo już nadchodzi owu więc trzeba działać.....

sawi 3mam kciuki:-) a i widze wyraźną zmianę na avatarku z 20 lat młodziej wyglądasz :-)

Oddałabym chyba ostatnie pieniądze jakie mam za 1 dzień ciąglego spania i ciszy :D:D:D

Cleo a ile masz tych pieniędzy bo jak dużo to ja ci mogę ten jeden dzień spokoju zapewnić :-):-):p

Ja dzisiaj dostalam emaila ze wygralam w konkursue Mazdy babyboom jakis kocyk. Nawet nie pamietam jakie zdjecie im poslalam ;o)

Kingus GRATULACJE z wygranej kocyk nie kocyk zawsze coś:-)

Kasia głosik oddany a swoją drogą podobieństwo niesamowite :-):-) mężul się nie wyprze oj nie

a u nas leje i leje i leje i leje i znów powodzie szok...

Do góry