C
Cleo1981
Gość
laseczki na zamknietym filmik wrzuciłam,jakby któraś była ciekawa ...:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podziwiam, ze jeszcze sie staracie o drugie, bedziesz przemeczona ciaza, male dziecko, studia ale moze akurat tego potrzebujeszto ja nie wiedziałam że ludzie są takie świnie i mogą zdjecia dzieci wykorzystywać..
WYJĄTKOWA dasz rade
ja od października idę na studia,boją sie że nie ogarne wszystkiego ale licze na pomoc rodzinki.
trzymam kciuki
To sie nazywa aerobik....SZUukac telefonu ... nie ma :[ ... mysle super.. weszlam szybko na GG aby sis zadzwonila zobaczyc gdzie lezy itp ... ale cisza... wiec mały w pouch wiatrówki na siebie parasol i znow na doł ;o ;o naszczescie telefon byl ;-) a przy okazji zaszlam po chleb ale jak wchodzilam myslalam ze nie wyrobie ledwo wchodzlam![]()
......
chyba nie pada skoro nikogo tu nie ma ;P pwnie tylko nad moim blokiem i Twoim lejeJuż by ten deszcz mógł odpuścić ...leje od rana non stop:-/ amiałm iść na zakupy...to sobie poszłam....
edit: ale cisza na forum halou Was nie pada ??? halooooo
![]()
Ula a ty chcesz te 100 szt po domu rozrzucić ?U mnie leje cały dzien a mały zaliczył dwie drzemki po 2h i 2,5h z czego na jednej też się przespałam. Leniu****ę, obiad mamusiny zjedliśmy, męża jeszcze nie ma a mały buszuje. Poluję na kulki do basenu (ja do kojca) dla małego. W Swiecie dziecka 100 szt ok 50-70 zł, całe szczescie ze się powstrzymaliśmy bo na allegro dużo taniej. Mały kocha biegać za piłeczkami po domku, zobaczymy czy bedzie to prezent udany. Ostatnie zakupki fontanna playskool, i mula z ikei nie zachwyciły, ale ogólnie on chyba jeszcze na takim etapie, wziąć, pogryźć, porzucić ;D