reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam sie i ja z rana ;) my na nogach od 7 rano ... Paweł o 5 wstał zjesc i jakos ciezko mu było zasnać wiec przytulał sie do mamusi do 7 :D na 9 meza zawiozlam do pracy pozniej do mamy pojechalam ... i na zakupy do auchana i pozniej mame i brata do lekarza sportowego podrzucilam no i do domu :) BOSHE co za pogoda !!!! LEJEEEEEEEEEEE I LEJEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;[
mały zasnal w samochodzie i jak bylam pod blokiem <zapakowana w torby dwie ciezkie> zebydziłam go do domu a ten w ryk :o ledwno doszlam na 3 pietro ... wchodze rozebrałam sie i rozpakowałam ... chce zrobci kanapke dla Pawła bo głodny ... patrze Chleba nie ma :o :o wiec ja za telefon opieprzyc meza ze nawet nei powiedzial ze chleba nie ma ze skonczyl ostatni :[ :[ :[ szukac telefonu ... nie ma :[ ... mysle super.. weszlam szybko na GG aby sis zadzwonila zobaczyc gdzie lezy itp ... ale cisza... wiec mały w pouch wiatrówki na siebie parasol i znow na doł ;o ;o naszczescie telefon byl ;-) a przy okazji zaszlam po chleb ale jak wchodzilam myslalam ze nie wyrobie ledwo wchodzlam :D
a no i kupilam rzeczy na leczo :) zaraz zmykam robic ;P trzeba korzystac puki jeszcze cukinie sa ;-)

Ps. Martolinka Ogórki w musztardzie ..mmm bajka ;-) ;:p i Kiszone tez pycha :D haha

Już by ten deszcz mógł odpuścić ...leje od rana non stop:-/ amiałm iść na zakupy...to sobie poszłam....

edit: ale cisza na forum halo:D:D:D u Was nie pada ??? halooooo :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa z okazji 1 Wrzesnia i wam tez zycze duzo siły na nowy rok szkolny 2010/2011 !!!
Dzisiaj jeszcze w miare, ale jutro tez na 7.30 i 8 godzin jak ja tesknie za tym malym szkrabem to szooook, on tak chyba za mna nie teskni
to ja nie wiedziałam że ludzie są takie świnie i mogą zdjecia dzieci wykorzystywać..
WYJĄTKOWA dasz rade
ja od października idę na studia,boją sie że nie ogarne wszystkiego ale licze na pomoc rodzinki.
trzymam kciuki
podziwiam, ze jeszcze sie staracie o drugie, bedziesz przemeczona ciaza, male dziecko, studia ale moze akurat tego potrzebujesz
....SZUukac telefonu ... nie ma :[ ... mysle super.. weszlam szybko na GG aby sis zadzwonila zobaczyc gdzie lezy itp ... ale cisza... wiec mały w pouch wiatrówki na siebie parasol i znow na doł ;o ;o naszczescie telefon byl ;-) a przy okazji zaszlam po chleb ale jak wchodzilam myslalam ze nie wyrobie ledwo wchodzlam :D
......
To sie nazywa aerobik :))) tylko podziwiac

No, pisałyście coś do mnie bo mi się nadrabiać nie chce, tyle naskrobałyście :D

I po rozpoczęciu i.....po godzinnym staniu w kolejce po podręczniki....ech :/ Ale moja gwiazda pięknie wyglądała! A jaka odważna (a trezba zaznaczyć ze należy do nieśmiałków) śmiało pomaszerowała do Pani, a większość dzieci płakało.

Wieczorem wstawię fotki, teraz lecę dokupić parę rzeczy.

U mnie leje cały dzien a mały zaliczył dwie drzemki po 2h i 2,5h z czego na jednej też się przespałam. Leniu****ę, obiad mamusiny zjedliśmy, męża jeszcze nie ma a mały buszuje. Poluję na kulki do basenu (ja do kojca) dla małego. W Swiecie dziecka 100 szt ok 50-70 zł, całe szczescie ze się powstrzymaliśmy bo na allegro dużo taniej. Mały kocha biegać za piłeczkami po domku, zobaczymy czy bedzie to prezent udany. Ostatnie zakupki fontanna playskool, i mula z ikei nie zachwyciły, ale ogólnie on chyba jeszcze na takim etapie, wziąć, pogryźć, porzucić ;D

U mnie leje cały dzien a mały zaliczył dwie drzemki po 2h i 2,5h z czego na jednej też się przespałam. Leniu****ę, obiad mamusiny zjedliśmy, męża jeszcze nie ma a mały buszuje. Poluję na kulki do basenu (ja do kojca) dla małego. W Swiecie dziecka 100 szt ok 50-70 zł, całe szczescie ze się powstrzymaliśmy bo na allegro dużo taniej. Mały kocha biegać za piłeczkami po domku, zobaczymy czy bedzie to prezent udany. Ostatnie zakupki fontanna playskool, i mula z ikei nie zachwyciły, ale ogólnie on chyba jeszcze na takim etapie, wziąć, pogryźć, porzucić ;D
Ula a ty chcesz te 100 szt po domu rozrzucić ? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry