czytałyscie?
Cud! Maluch uznany martwym ożył po przytuleniu przez matkę do piersi - Niewiarygodne.pl
ciekawe czy to prawda, jesli tak to mój mózg takiej sytuacji nie ogarnia. CUD, niesamowite.![]()
Niesamowite.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czytałyscie?
Cud! Maluch uznany martwym ożył po przytuleniu przez matkę do piersi - Niewiarygodne.pl
ciekawe czy to prawda, jesli tak to mój mózg takiej sytuacji nie ogarnia. CUD, niesamowite.![]()
to dla nas szok, a co dopiero musiala poczuc matka, niewiarygodneczytałyscie?
ale wystarczy dziecko zapisać do akademii,klubu itp..(chodzi o to żeby nie miało statusu jak przedszkole publiczne) i wtedy mogą uczyćNie dziwne, ta ustawa weszła w zeszłym roku dopiero. Nauczycielki nie mają prawa ich tego uczyć, chyba, ze rodzic i dziecko będą tego wymagać to mogą przeprowadzać z nimi INDYWIDUALNE lekcje.
szoook cud cud cudczytałyscie?
szkoda nie wiedziałam o tym z tym że to się pewnie wiąże z szkołą dla 6 latków
Ula a ty chcesz te 100 szt po domu rozrzucić ?![]()
trafiłaś na jedno przedszkole takie i oceniasz....i to nie prawda to co piszesz o kompetencjach,wymagania mają takie same jak w publicznych a co do syfu to widocznie tam gdzie byłaś zarządzająca to syfiara i nie wszystkie takie są. i w prywatnych masz więcej kobitek do pomocy (opiekunki) wiec i bardziej są dzieciaczki pilnowane... ja jeszcze mam czas na wybór przedszkola ale jak nie da rady do publicznego to pójdzie do prywatnego (ale tez się zastanawiam czy wogóle puścić do przedszkola czy odrazu nie do szkoły)Sawi ale julia do szkoły poszła a nie do przedszkola. Poza tym kompetencje pań w miejscach dla dzieci nie posiadających statusu przedszkola są wątpliwe. Tych miejsc nikt nie kontroluje. W zeszłym roku jak chciałam zapisać do takiego właśnie to aż się lewą nogą przeżegnałam, taki syf na podłogach.
tymi chusteczkami pampersa :d hahahaKibel! Daj mu do umycia kibel!!!![]()