reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

to mogę tutaj,nikt mnie nie skarci??? bo nie chcę zaśmiecać...ja nie musze wstawiać na zamkniętym nie mam nic do ukrycia...tylko dojdę jak się wrzuca fotki....

Ale my nie wstawiamy na zamknięty ze względu na coś do ukrycia, a dlatego że dbamy o bezpieczeństwo wizerunków naszych pociech ;)

ja na jesień tez muszę zrobić segregację,ale przydałoby się kupic małej buciki na jesień i czapeczkę...aa i rajstopki bo nic nie mam...
a tak wogóle witam sie z rana.ja już na nogach od 6 rano,mała nie daje pospać a sama cwaniara po 7 zasnęła a ja co rozespana i nie dam rady zasnąć...u mnie pogoda nie wiem jak w taką pogode wyjść z dzieckiem na spacerek

Dziecko w chustę i pod parasol :)

ILONA gdzie Ty mieszkasz! Ja chcę do Ciebie!!! U nas zimno i ponuro...brrr.....

DZIŚ PIERWSZY DZIEŃ SZKOŁY JULKI!!!
Aż mam motylki w brzuchu. Na 11 rozpoczęcie, a damy sobie jeszcze smacznie śpią :)
Trzymajcie kciuki abym godziny i klasy nie pomyliła! Co tam klasy, szkoły:-D

reklama
Witajcie,

KIRAGOLD , Kilolek , etna trzymam kciuki za pierwszy dzień pracy:tak:
Dziunka na pewno sobie poradzicie:tak:

Sawi poczytaj co sie dzieje na naszej klasie ze zdjeciami dzieci, na BB moze byc to samo. Dlatego mamy zamkniety album. Mamy do ukrycia dobro naszych dzieci:tak:

Ja mam od rana zły dzien. Najlepiej trzymac wszystkim palec w tyłku , aby bylo im dobrze. Potem jak ty cos chcesz,potrzebujesz to reakcja watpliwa.:sorry2: Ech..

cała noc sama, znowu cały dzien. Mam nadzieje , ze maz dzis wroci

My też już od rana wyszliśmy o dziwo w chuście której nie używam ale nie chciało mi sie wózka znosić.
Teraz się zacznie.... znaczy nauka u mnie dalsza więc nie bedzie mnie na BB za często.

Dziunka a Julka co na ten piewrszy dzień szkoły? Zadowolona ze idzie?

Ze aż sie wstyd przyznać ale liceum :p ostatnio rok w tyg 3 razy i zaocznie technik handlowiec :p

Patryk zostaje z B innego wyjścia nie ma. No i dziadkowie przecież są i chrzestni jakoś damy rade :D

Tomi dzis mi pobudke w nocy urzadzal za kazdym razem, jak deszcz mocniej walil o parapet :( on to teraz odsypia a polprzytomna matka na bb siedzi ;)
za oknem leje nadal, jest raptem 10stopni, musze jechac na miasto i za nic wswiecie mi sie nie chce :( powodzenia w szkole! :) i nowym uczniom i nauczycielkom! :)))))

Bo tu same prawie po studiach :p heh

No tak mam nadzieję,ze dam rade a B chociaz spedzi wecej czasu z małym.

My wymarzylismy sobie dzidzie na studiach ( cały czas DZIENNE) i juz na 3 roku w ciazy byłam , na 4 roku urodziłąm , teraz jestem na piatym i daje sobie rade :) niektorzy pukali się w czolo a ja teraz im pokazałąm , ze jak chce sie to mozna :)
tym bardziej trzymam kciuki :)

reklama
My wymarzylismy sobie dzidzie na studiach ( cały czas DZIENNE) i juz na 3 roku w ciazy byłam , na 4 roku urodziłąm , teraz jestem na piatym i daje sobie rade :) niektorzy pukali się w czolo a ja teraz im pokazałąm , ze jak chce sie to mozna :)
tym bardziej trzymam kciuki :)

Podziwiam :)

Lece posprzątąc , zrobić obiad i siebie ogrnąć. Później szkoła, zakupy dla Patryka(kurtkę kupić muszę mu), sobie buty, i idziemy z do mojej koleżanki dać jej ciuchy po Patryku dla jej 4 miesieczniaka Wojtka :D

Do góry