reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Sawi czy dobrze rozumie, ze biedactwo chcesz się pochwaliś nam swoją niunią a nie masz gdzie??? Bidulka :(
My mamy wątek ze zdjęciami na zamkniętym forum, ponieważ niektóre mamy tego chciały. A wstawiaj zdjęcia i chwal się na naszym forum np. na listopadzie ;P
Ja właśnie rozkręciłam klamkę i nasmarowałam oliwką bo mi cholera skrzypiĄ drzwi gdzie śpimy, a teraz próbuję się wciągnąć w serial na Pulsie Pustynna Miłość odc. 2 czy coś takiego hehehe Dziś na obiad tortilla ;D
Dziś rozpaliłam w piecu, nastawiłam piec na 50 stopni i się grzejemy

U nas zimnisko brrrrr niech szybciutko napala. Jas teraz spi pod kołderką no przez pierwsze 2 h a pozniej w ogóle nie przykryty. Kupiłam mu dzis cieplejszego pajaca, bo tez mam wrazenie, że mu zimno.

SAWI myśle, że Ula ma racje pokaż nam tutaj swoją gwiazdeczkę.
to mogę tutaj,nikt mnie nie skarci??? bo nie chcę zaśmiecać...ja nie musze wstawiać na zamkniętym nie mam nic do ukrycia...tylko dojdę jak się wrzuca fotki....

no ale u mnie 13 stopni :/ w dzień jest ok, ale w nocy zimno jak diabli
no u mnie tak samo....ciekawe czemu ja mieszkam w przedwojennej kamienicy i jeszcze jest nie ocieplona,ale plus to to że mieszkam na poddaszu więc jest napewno o wiele cieplej niż w niższych piętrach...a żeby budynek ocieplić to drugi współwłaściciel musi się dołożyć no i tuuuuuu jest problem bo oni mają to gdzieś...ahhh szkoda gadać

ja już córkę ululałam więc czasu mam mnóstwo,no z jedną "krótką" przerwą na starania o rodzeństwo bo już nadchodzi owu więc trzeba działać.....

reklama
Sawi ja tez na poddaszu ale w domu jednorodzinnym, zimno jak w psiarni, a latem upał koszmarny (co ja gadam... przeciez mamy lato :/)

u nas dzis cieplutko na krotki rekaw, ale w nocy bylo zimno i musialam nas pod gruby koc w srodku nocy wpakowac (wczesniej na nim spalismy nakryci taka pikowana narzuta na lozko (mniej wiecej polowa grubosci koldry). na razie noc ciepla, ale chyba przymkne troche okno jak bede szla spac.

Dobry wieczorek! Ja właśnie wróciłam z aerobiku i całe ręce mi się trzęsą od ćwiczeń... hehe...Co do zimna to umnie w domu ciepło bo około 22,23 stopni a mały spi w śpiworku bo łazi po całym łóżeczku i kołderka zawsze z boku. Wiecie co, już najwyzszy vzas powynosić letnie buty do piwnicy i przynieść jesienne. Małemu juz zrobilam zmiane ciuszków na jesienne a wszystkie letnie do piwnicy dla drugiego dzidziaczka :))))

ja na jesień tez muszę zrobić segregację,ale przydałoby się kupic małej buciki na jesień i czapeczkę...aa i rajstopki bo nic nie mam...
a tak wogóle witam sie z rana.ja już na nogach od 6 rano,mała nie daje pospać a sama cwaniara po 7 zasnęła a ja co rozespana i nie dam rady zasnąć...u mnie pogoda nie wiem jak w taką pogode wyjść z dzieckiem na spacerek

reklama
Do góry