reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Sawi czy dobrze rozumie, ze biedactwo chcesz się pochwaliś nam swoją niunią a nie masz gdzie??? Bidulka :(
My mamy wątek ze zdjęciami na zamkniętym forum, ponieważ niektóre mamy tego chciały. A wstawiaj zdjęcia i chwal się na naszym forum np. na listopadzie ;P
Ja właśnie rozkręciłam klamkę i nasmarowałam oliwką bo mi cholera skrzypiĄ drzwi gdzie śpimy, a teraz próbuję się wciągnąć w serial na Pulsie Pustynna Miłość odc. 2 czy coś takiego hehehe Dziś na obiad tortilla ;D
Dziś rozpaliłam w piecu, nastawiłam piec na 50 stopni i się grzejemy

Ostatnia edycja:
U nas zimnisko brrrrr niech szybciutko napala. Jas teraz spi pod kołderką no przez pierwsze 2 h a pozniej w ogóle nie przykryty. Kupiłam mu dzis cieplejszego pajaca, bo tez mam wrazenie, że mu zimno.

SAWI myśle, że Ula ma racje pokaż nam tutaj swoją gwiazdeczkę.

Dziewczyny ale wy zmarzluchy jestescie. Ja siedze w domu na krótki rekaw i nawet nie mysle o paleniu w piecu ;-) Za oknem sloneczko swieci hehe

dzisiaj zrobiłam na obiad placuszki z piersi kurczaka :tak: i mojemu D strasznie smakowało , także dzięki Kasiula ;-)
ale dzisiaj pada i pada , normalnie nie przestaje od niedzieli :-( , a Kuba mega marudny więc pewnie druga górna jedynka się wykluwa (przynajmniej mam taką nadzieje) bo nie idzie z nim wytrzymać :szok::szok::szok:

Wiecie ja ogólnie zmarzlak jestem. ;-)

Tak sobie pomyslalam o zalozeniu nowego watku: Mogłybyśmy pisac co sie zmienilo w nas podczas ciazy, po porodzie, o dziwactwach, zmianie upodoban itp. Co myślicie??

Wiecie ja ogólnie zmarzlak jestem. ;-)

Tak sobie pomyslalam o zalozeniu nowego watku: Mogłybyśmy pisac co sie zmienilo w nas podczas ciazy, po porodzie, o dziwactwach, zmianie upodoban itp. Co myślicie??
a moze podciagnac to pod CZAS DLA MAMY? zmienic temat czy cos? martwie sie ze nabijemmy z 3-4 strony i watek zginie

dzisiaj zrobiłam na obiad placuszki z piersi kurczaka :tak: i mojemu D strasznie smakowało , także dzięki Kasiula ;-)
ale dzisiaj pada i pada , normalnie nie przestaje od niedzieli :-( , a Kuba mega marudny więc pewnie druga górna jedynka się wykluwa (przynajmniej mam taką nadzieje) bo nie idzie z nim wytrzymać :szok::szok::szok:

nie ma za co :D i se przypomnialam o nich bedzie tzreba zrobic :) mmm

u mnie ciacho w lodowce niby do jutra ma stac ale chyba dzis jeszcze zjem :) mam nadzieje ze juz dzis skończe metryki siostrze <cykne foto pozniej i jak cos wstawie> i mam zamowienie na Jezusa :o :o :o haha Dałam Babci Jezusa i jej koleżanka poprosiła o Matke Boska<co wczesniej wyhaftowałam> i teraz Jezusa :o i płacić mi będzie :o :o motywacja bedzie wieksza haha ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry