reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kobitki a ja tak z innej beczki....Powiedzcie mi czy tutaj gdzieś jest widoczna lista osób [nicków] aktualnie dostępnych moze inaczej...aktywnych na listopadowym forum? Albo jestem ślepa albo nie widze, jesli nie ma to szkoda bo zawsze fajnie podpatrzec czy ktos jest i czy w ogóle jest sens czekać na jakis post :)

Ja tak samo myśle jak ty, fajnie by było widziec.

jest tylko na głownej stronie forum BB, ale tam są wszystkie osoby obbecne na cąlym forum. No i obok nicku jest świtełko jak ktoś obecny

Kilolek nie da rady zrobic na naszym podforum takie cos jak na 1 stronie bb?? Pytalam juz Kasiuli ale napisala mi to sao co ty???? Plisssssssssssss w Tobie nadzieja;-)

reklama
wpadam sie przywitac i zaraz uciekam, bo jedziemy do ikea.teoretycznie po zaslony, a pewnie zaladuje samochod po dach :)))))

witam się z rana, strasznie niewyspana, nie lubię spać bez Połowicy, ja juz dzisjaj zaliczyłam spacer z małą i psem, ooooo mały buntownik się odzywa,
miłego dnia :-)

banana, udanych zakupów, nie wiem czy w uk była ta reklama ikei, ale wiesz, jak miejsca w aucie nie będzie, to dach zostaje ;-) od tej zewnętrznej strony ;-);-);-)

Witajcie ,
ja załtwiłam sie wczoraj na amen ... jak nastka. Dzis cierpie , zla maz wyrozumiały zrobil snadanko , kawke. teraz wzial małego na spacer co sobie poodpoczywam :)
American Pie jest tak glupi , ale tak fajny , ze uwilbiam go ogladac. Pierwsze 3 czesci super , ale im dalej w las tym gorzej. Najlepszy z towarzystwa jest Tatus ,ktoregos z tych chlopakow. Taki na czasie zawsze:;)

Witajcie ,
ja załtwiłam sie wczoraj na amen ... jak nastka. Dzis cierpie , zla maz wyrozumiały zrobil snadanko , kawke. teraz wzial małego na spacer co sobie poodpoczywam :)
American Pie jest tak glupi , ale tak fajny , ze uwilbiam go ogladac. Pierwsze 3 czesci super , ale im dalej w las tym gorzej. Najlepszy z towarzystwa jest Tatus ,ktoregos z tych chlopakow. Taki na czasie zawsze:;)

Dokładnie :-D:-D

Ja też witam się z rana. Hehe, już po imprezce. Siedzieliśmy do 5 rano ;))) Kilolku, niani żadnej nie miałam rano ale spoko, ja daje rade :-)
Lotka ja równiez składam życzenia z okazji rocznicy...
Martolinka, jestem z Tobą... Ja na szczęście po wczorajszych kilku drinkach czuje się dobrze ale wiem jaki czasem to ból... :))))

Drinkow wypiłam niewiele , ale piwo wczesniej na grillu mnie zalatwiło. :) jeszcze leze w lozku , ale juz doszlam do siebie. O kurcze wiecie co nie pamietam kiedy ostatnio do tej godziny sobie leniuchowałam. W domu cisza , tylko mruczenie kotow słysze:)

reklama
to jest dobry patent na uciszanie krzyczacych maluchow. Maly jak zaczyna "kwiczec" to ja za nim i tak sobie kwiczymy razem :) po czym nudzi mu sie i jest juz slodkie "agu gu"

Koniec sielanki pora sie ruszyc:) zycze Wam milego dnia :)

Ostatnia edycja:
Do góry