reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hej witam sie i ja z rana ....

o 6 zbudzil mnie silny ból w lewym jajniku tak silny ze ledwo z lozka wstałam :( masz o 8 zabrał syna a ja se drzemałam z poduszka elektryczna ogrzewającą miejsca bolące az do 10 godziny .... teraz znow wraca ból wiec znikam :(

reklama
hej witam sie i ja z rana ....

o 6 zbudzil mnie silny ból w lewym jajniku tak silny ze ledwo z lozka wstałam :( masz o 8 zabrał syna a ja se drzemałam z poduszka elektryczna ogrzewającą miejsca bolące az do 10 godziny .... teraz znow wraca ból wiec znikam :(
a może owulacje masz??? czy to co innego??? bidactwo....to poleż sobie i odezwij się wieczorkiem jak przejdzie ból...

Kasia ja jak jajeczkuję to też mnie jajnik boli dlatego wiem zawsze gdzie te moje jajeczko jest hehehe Może to to?
och sorki Dzien dobry!
Wczoraj na zakupach od 16-20 mały z babcią, po dwóch godzinach nieobecności w domku stęskniłam się ze hohohoh Może następnym razem go zabierzemy, ale to podróż 40 min w jedną stronę, zakupy, powrót itd...a widok śpiących, zmęczonych maluszków w sklepie późnym wieczorem mnie przeraża i szkoda mi ich.
Zakupki....w tak krótkim czasie to nie zdążyłam w żadnym sklepie zagrzać tyłka, bo wszędzie pędem i to wcale przyjemne nie było :( Kiedyś zakupoholiczka a teraz dla siebie nic nie potrafię wybrać bo w sumie to i co, żadnych podfruwajek nie założę, po domku chodzę luźno więc odpuściłam sobie. Dla małego kupiłam spodenki welurowe coccodrillo i piżamkę tej firmy ale za duża ;/ Reszta to chemia, kosmetyki i inne pierdoły, nocnik Ikea, pudło na zabawki Ikea itp. itd.
Po 22 usypiałam małego a mąż czekał z sushi do 2 w nocy. O 2 się obudziłam, nakarmiłam małego i zjadłam sushi, które mi zostawił. Biedny tyle się napracował a musiał w koncu zjeść sam :(
Dziś boli mnie brzuch i jestem bardzo rozdrażniona, buuuu......hormony!
Miłego!!!!

Ostatnia edycja:
cześć laseczki witam sie z rana my też wczoraj pobalowaliśmy- tzn mąż z gośćmi ja przy wodzie no ale impreza to impreza ;-)

Ula powiedz mi czy są już zimowe kolekcje?? chodzi mi o kurtki, płaszcze kombinezony??

I ja sie witam, my po kosciolku przed schabowym, a jutro do pracy :-( musze byc na 8.30 dopracowac grafik i kalendarz imprez na caly rok szkolny bedziemy meczyc, na szczescie rada juz za mna, poniedzialek na 7.30 :szok: i potem tez rada, juz mi sie nie chce na sama mysl. A w czwartek juz normalny dzien pracy, chyba bede płakac za tym moim urwiskiem :-:)-:)-(.

Mały nie raczkował nam tylko pełza, a teraz chce ciagle chodzic i juz wszystkich w domu kregoslupy bola bo trzeba z nim chodzic :dry:

Sawi to Ty na zdjęciu :shocked2: tamto też bylo Twoje hihihi

Marta na kaca najlepsza jest praca wiec do dzieła :-D:-D:-D, cierp cialo jak chcialo

Dziunka co u ciebie??? Mąż kiedy rusza??? zapraszam na basen w piatek popołudniu po pracy zabieraj swoja gromadke i moze w koncu sie spotkamy. Aqapark w Sopocie robi promocję od 1-6 wrzesnia 8zł za godzine :), nawet sauny też, ale kto by się dziecmi zajal, a bym poszla :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

zjadłam sushi, które mi zostawił. Biedny tyle się napracował a musiał w koncu zjeść sam :(

Miłego!!!!
oooo sushi...mniamja uwielbiam ale sama nie potrafię zrobić więc musze kupne...

Sawi... nowa fotka w avatarku widze? ;>
taaak nowa i obecna a co nie podobna?????

Sawi to Ty na zdjęciu :shocked2: tamto też bylo Twoje hihihi
a czemu się smiejeciez tego żem taka gruba???? no cóż to hormony ze mnie potwora robią,ale ja się za siebie niebawem wezme i będę laska

reklama
Do góry