reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej laseczki! widze, ze wczoraj jakis imprezowy dzien byl...ja tez wczoraj mialam ''wolne i wchodne. Poszlam o 17 wrocilam o 23 :-) Czesem trzeba sie odstresowac, zwlaszcza, ze to ostatni weekend przed powrotem do pracy....od srody niestety koniec... :-( my wlasnie po obiadku, wchlonelysmy po misce spaghetti, d w pracy...chyba czas na kwke i ciasteczko :-)

Czuje sie juz jak nowa;-)
Z małym pojechalismy dzis do tesciowej na cmentarz, potem do tescia na obiadek - tam wino. o nieeeeeeeeeeeeeeee:no: ja dziekuje . Dzis maz sobie uzywa . ;-)
Etna ja mam dzis od pracy wolne ;-)
Słuchaj a moze meza bym naciagneła i bysmy poszly sobie na basen? on by sie zgodzil. Wiesz ja sauny nie lubie. Raz w takiej straciłam przytomnosc i wiecej nie wejde.

jeszcze jedno.. polecam Wam wywiad w PANI z Joanną Racewicz. Jej mąż zginął w katastrofie smoleńskiej. Jest ona dla mnie kobietą niezwykłą : silną , odważną i niezwykle mądrą. Nie ma płaczu i lamentu- choć ma do tego święte prawo- jest raczej kobietą waleczną, twardą.

Ostatnia edycja:
a może owulacje masz??? czy to co innego??? bidactwo....to poleż sobie i odezwij się wieczorkiem jak przejdzie ból...

Kasia ja jak jajeczkuję to też mnie jajnik boli dlatego wiem zawsze gdzie te moje jajeczko jest hehehe Może to to?
chyba to ... caly dzien sie mecze ... i do tego cos mnie bierze bo wsyztskie miesnie osłabione głowa pęka ... mam na sobie gruby dres ale i tak mi zimno wiec zmykam pod koc eh :( ... obym jutro lepiej sie czuła bo od jutra maz w pracy wiec zostaje sama :(

witam wieczorkiem, jejku ale u mnie dzisiaj pogoda, 30 min ładnie, za chwilę deszcz i tak w kółko, z małą wyskoczyłam dziasiaj 2 razy na krótkie spacery............teraz niebo jakies takie baaardzo burzowe,
mąż robi kolacyjkę, nooo myślę, że zasłuzyłam sobie ;-)
miłego

hej Laseczki :-*
ja na moment dziś tylko, bo spradzam allegro, sprzedaję swój wielofunkcyjny,
u nas pogoda również nie dopisała, albo pada, albo wieje i słonko też tylko na chwilę wychodzi zza chmurek, tak więc spacere tylko godzinny dziś był.
Upieklam przed chwilą murzynka i jak tylko wystygnie to jem:-) a co!?! niech du.a rośnie ;-) he..., może taka brazylijska się zrobi ;-p
Kasia ja przed ciążą miałam bolesne owulacje, więc wiem co czujesz i bardzo Ci współczuję :-( jak przestałam karmić to zaczęłam brać tabletki antywłamaniowe i tak naprawdę jeszcze nie miałam prawdziwej @, jestem ciekawa co będzie jak je odstawię? Kasiu a czy przed ciążą miałaś podobne bóle? Ktoś mi mówił, że po ciąży się wszystko zmienia i że jak przed mnie bolało, to może po nie będzie. Ale najlepszy sposób to coś ciepłego na brzuszek i pod kocyk-tylko, że przy dziecku to może być trudne :-( Trzymaj się, buziaki :-*

dobranoc Dziewczynki, kolorowych snów :):):)

A ja siedzię iwyję jak bóbr :(

Przypomniało mi się jak byłam w ciązy pozamacicznej is w 6 tyg straciłam pierwszego dzidziucha :( Boze... :( ehh....

Chociaż to nie było z B to i tak jest mi strasznie przykro... :(

Też mi się zachciało wejśc na POŻEGNANIA :(

reklama
ja bardzo chętnie :tak: właśnie mojemu przed chwilą mówiłam że napiłabym się jakiegoś dobrego drinka a on mi redsa z lodówki wyciągnął ,lepszy rydz niż nic ;-)

dziunka wysłałam Ci dzisiaj priorytetem więc mam nadzieje że na jutro dojdzie :-)
martolinka gratuluje podejścia do męża , hahaha na moim jednak by się nie sprawdziło , on by mi po prostu zjadł jakbym mu coś takiego podała ale potem by powiedział żeby nie gotować takich dań ;-)

[FONT=&quot]Hehheheh, no co jak co, ale reds by mnie nie zadowolił. Ja w lodówce mam zawsze schłodzone malibu, z którym przyrządzam różne przepyszne drinki – ostatnio wyszperałam na fejsbuku przepis na malibu z sokiem ananasowym i spritem. Daje się malibu, lód, sok ananasowy i odrobinę sprite’a. można wrzucić też kawałek ananasa. Powiedz, żeby następnym razem coś takiego Ci przyrządził ;)[/FONT]

Do góry