reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Tak etna na Was przeszlo bo u nas sielanka powrociłą:-D nylismy dzis na grillu- najadłam sie za wszystkie czasy , desperadosa popiłam , M prowadzil- ech odbijam sobie ciazowe czasy :tak:
ale tu pusto

A ja dziś cały dzień w domu.
B popił a jak wstał to gdzieś wybył - ;/
Właśnie dziś cały dzień komp włączony i zaglądam co jakiś czas i puuuusto :p

Ja witam ale tylko na chwilke bo za 2 godzinki goście mają wpaść. Jestem w trakcie robienia sałatki z pomidorów sera żółtego i czerwonej fasoli oraz z makaronu w ogorka i kukurydzy... Mały dziś wyjątkowo jeszcze nie śpi a na dodatek zaraz po kąpieli się obkupkał, łobuziak mały... Mam nadzieję, że zaraz zaśnie bo jeszcze musze zamieść i umyć podłogi...

nie, dla siebie
i kupiłaś coś,ja dziś sobie licytuje ubrania dla mnie,poszukuje tez sukni na wesele bo 11 września idziemy a ja sporo przytyłam w ciąży i nie mogę nic w siebie wcisnąć co mam (a mam jedną suknie którą założyłam raz na wesel,jest piekna ale o 2 rozmiary za mała i sporo kosztowała więc ją trzymam bo może kiedyś się uda zgubić te 2 rozmiary)
cos puchy dziś na forum

Ja witam ale tylko na chwilke bo za 2 godzinki goście mają wpaść. Jestem w trakcie robienia sałatki z pomidorów sera żółtego i czerwonej fasoli oraz z makaronu w ogorka i kukurydzy... Mały dziś wyjątkowo jeszcze nie śpi a na dodatek zaraz po kąpieli się obkupkał, łobuziak mały... Mam nadzieję, że zaraz zaśnie bo jeszcze musze zamieść i umyć podłogi...

Aza podziwiam ja to o 22 marze zeby goscie juz poszli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a Ty dopiero sie na nich szykujesz, pewnie imprezka do bialego rana bedzie wiec jak szalec to szalec
ja to o 23 juz nie kontaktuje:-(
a moj maz znowu juz spi od 18 chyba odsypia caly miesiac pracy, a maly jeszcze nie spi :-D:-D:-D, mogliby sie zamienic to bym mogla juz isc pod prysznic

AZA o tej porze goscie?? podziwiam :)
my jestesmy u tesciowej, dzis byl zjazd rodzinny, wlasnie meskie towarzystwo zostalo "zagonione" do kuchni i uspilam malego, mam dosc i lece do mojego desperadoska <mniam mniam> hihihih
milego wieczorku!

reklama
:szok: na 23 goście??? ty to masz siłę! ale jakąś nianke masz na rano? Ja siedziec bym dała radę ale wstać rano to za chiny

i kupiłaś coś,ja dziś sobie licytuje ubrania dla mnie,poszukuje tez sukni na wesele bo 11 września idziemy a ja sporo przytyłam w ciąży i nie mogę nic w siebie wcisnąć co mam (a mam jedną suknie którą założyłam raz na wesel,jest piekna ale o 2 rozmiary za mała i sporo kosztowała więc ją trzymam bo może kiedyś się uda zgubić te 2 rozmiary)
cos puchy dziś na forum

nie :no:

lotka Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu ;)
oo to i ja się dołączam!

Do góry