reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

nie przez Ciebie tylko dzięki Tobie. Dobrze, ze temat wynikł. I nie myśl sobie, ze Cię nie chcemy, czas po prostu ustalic jakies zasady
ustalajcie ustalajcie,tylko się nie kłócić proszę. najlepszym moim zdaniem będzie udostepnianie komu chcecie a nie ile postów napisał,bo nie powinna osoba z rzadkimi odwiedzinami obrazać się że nie chcą jej udostępnić...no bynajmniej ja nie strzele focha,nie jestem tu na forum po to by oglądac wasze foty i czytać ile macie lat itp...ale zawsze takie informacje napewno dajz druga osobe poznać. udzielam sie na kilku forach i nie spotkałam się nigdy z tym że jakas kobitka miała zachamowania w opisywaniu swoich intymnych przeżyć.albo się pisze i zaraz wszystkie się otwierały albo nie porusza sie tamatu,ale nie krytykuje waszego zorganizowania.lubie do was zaglądać :)

reklama
ustalajcie ustalajcie,tylko się nie kłócić proszę. najlepszym moim zdaniem będzie udostepnianie komu chcecie a nie ile postów napisał,bo nie powinna osoba z rzadkimi odwiedzinami obrazać się że nie chcą jej udostępnić...no bynajmniej ja nie strzele focha,nie jestem tu na forum po to by oglądac wasze foty i czytać ile macie lat itp...ale zawsze takie informacje napewno dajz druga osobe poznać. udzielam sie na kilku forach i nie spotkałam się nigdy z tym że jakas kobitka miała zachamowania w opisywaniu swoich intymnych przeżyć.albo się pisze i zaraz wszystkie się otwierały albo nie porusza sie tamatu,ale nie krytykuje waszego zorganizowania.lubie do was zaglądać :)

sawi cieszy nas to:) i zapraszamy czesciej:)

Witam się z rana.
Powiem szczerze ze troszkę mnie dziwi ta tajemniczość na naszym wątku :-D a już kompletnie nie kumam stwierdzenia ze na wątek zamknięty może miec wejscie osoba ktora non stop się udziela, zagląda cały czas a nie raz na tydzień. Przepraszam ale nie każda listopadowa mamusia ma czas na "słodkie pierdzenie" na forum ;-). Ja za dużo nie siedzę na BB a już wydaje mi się ze powinnam przystopować bo czas się zająć innymi rzeczami bo dzieci nam rosną. A jeszcze niektóre mamy mają 2 lub 3 dzieci i skad mają wziąć czas na regularne czytanie i wypowiadanie się na BB. I tylko dlatego trzeba im zabronić wejścia na wątek zamknięty?
Tematu wieku, (ktory albo któraś ma w niku albo jest w wątku "zapoznajmy się") nie będę komentować bo w sumie jak ktoś chce się przyczepić znajdzie zawsze powód - o co to haloo wyniknęło nie rozumiem do teraz.
To jest tylko net i to, ze ktos jest z nami od poczatku nie znaczy ze jest osobą godną zaufania, a ktoś kto jest bardzo krótko, albo pojawia się raz na jakiś czas nie robi z tej osoby jakimś intruzem.
Reszta pozostaje tylko milczeniem :-D
Tylko nie krzyczcie znowu na mnie :szok::-D:zawstydzona/y:

edit. zresztą o jakiej tajemniczości tutaj mowa np. mama x ma zdjęcie swoje w soim awatarze, w sygnaturze zdjęcia z bardzo bliska swoich dzieci i miejscowość w swoim profilu - dość małą wypisaną.....a wiek ukrywać chce? Ale zaatakować zawsze można, prawda?

Ostatnia edycja:
Witam się z rana.
Powiem szczerze ze troszkę mnie dziwi ta tajemniczość na naszym wątku :-D a już kompletnie nie kumam stwierdzenia ze na wątek zamknięty może miec wejscie osoba ktora non stop się udziela, zagląda cały czas a nie raz na tydzień. Przepraszam ale nie każda listopadowa mamusia ma czas na "słodkie pierdzenie" na forum ;-). Ja za dużo nie siedzę na BB a już wydaje mi się ze powinnam przystopować bo czas się zająć innymi rzeczami bo dzieci nam rosną. A jeszcze niektóre mamy mają 2 lub 3 dzieci i skad mają wziąć czas na regularne czytanie i wypowiadanie się na BB. I tylko dlatego trzeba im zabronić wejścia na wątek zamknięty?
Tematu wieku, (ktory albo któraś ma w niku albo jest w wątku "zapoznajmy się") nie będę komentować bo w sumie jak ktoś chce się przyczepić znajdzie zawsze powód - o co to haloo wyniknęło nie rozumiem do teraz.
To jest tylko net i to, ze ktos jest z nami od poczatku nie znaczy ze jest osobą godną zaufania, a ktoś kto jest bardzo krótko, albo pojawia się raz na jakiś czas nie robi z tej osoby jakimś intruzem.

Masz po czesci racje, ale po to powstał watek zamkniety zeby nie upubliczniać pewnych informacji. Oczywiście to jest tylko internet, i każdy moze sie podszyc pod listopaowa mame i wykorzystac zdjecie "twojego" dziecka . To tylko przykład. Wiec jakies kryterium powinno być!

hej mamuśki

układając ciuszki w szafce zastanowiło mnie do kiedy dzieci noszą body ,śpioszki itp?odkiedy już "dorosłe " ciuszki ??
czy do póki nosi pieluszkę powinno body?? mi się wydaję że tak bo wtedy pieluszka nie ucieknie haha.Ale niech się wypowiedzą mamusie już podwójne lub potrójne hihi.

Igor się chyba dzis szaleju najadł od 6:30 łobuzuje i chodzi za mną krok w krok :-/

hej mamuśki

układając ciuszki w szafce zastanowiło mnie do kiedy dzieci noszą body ,śpioszki itp?odkiedy już "dorosłe " ciuszki ??
czy do póki nosi pieluszkę powinno body?? mi się wydaję że tak bo wtedy pieluszka nie ucieknie haha.Ale niech się wypowiedzą mamusie już podwójne lub potrójne hihi.

Igor się chyba dzis szaleju najadł od 6:30 łobuzuje i chodzi za mną krok w krok :-/

Śpioszków juz nie używam, bo skonczył mi sie zapas. Do spania mam piżamke, a na codzien dorosłe ciuszki. Body mała nosi cały czas, myśle ze sa lepsze od koszulek-nie odkrywaja pleckow.

Witam się z rana.

edit. zresztą o jakiej tajemniczości tutaj mowa np. mama x ma zdjęcie swoje w soim awatarze, w sygnaturze zdjęcia z bardzo bliska swoich dzieci i miejscowość w swoim profilu - dość małą wypisaną.....a wiek ukrywać chce? Ale zaatakować zawsze można, prawda?
ula to nie chodzi o konkretne osoby tylko o zasadę. Ja tam mogę wszędzie i o wszystkim ce****e mnie forumowy ekshibicjonizm i jak album nie byl zamknięty to zdjęcia tez wklejałam ale chdzi o zasade. Jak Ci ktos powie w zaufaniu, ze do pomidorowej dodaje koncentrat a ni pomidory to nie powiesz a tam to tylko pomidorowa i rozgadasz po osiedlu tylko zmilczysz, bo z jakiś sobie tylko znanych powodów o tej pomidorowej powiedziała ci w zaufaniu, nie? nie wazne że inne sąsiadki już wiedzą, nie chce o tym gadać to nie
No głupi i infantylny przykąld ale nie wiem jak to napisać żebyś się nie obrażala dalej i nie odbierała tego jako atak na siebie

hej mamuśki

jaśpioszki przestałam zakładać jak zaczął chodzić, bo wydaje mi sie, ze niewygodnie w tym się chodzia bodziaki jak na nocnik zaczelam sadzać, bo szybciej bluzke podciagnąć jak wola siku a wiadomod zieciak wola na ostatnia chwile. Dorosłe ciuszki od poczatku zakładałam ale tylko czasem, bo wsyztsko się ściąga, podciaga id zieciak golym brzuchem po podłodze jeździ dlatego wole body

Ostatnia edycja:
hej mamuśki

Ja zakładam pajace do spania - bo wtedy nic nie uwiera, body cały czas, chyba że jest ciepło to tylko koszulkę bądź nic ;) Body zasłaniają plecki, koszulki często wychodzą z rajtuzek. Julia pidźamkę dwuczęsciową dostła jak przestała robić w pieluchy.

reklama
Moge coś napisać ?? Mogę, mogę???

A w temacie poznajmy się jest nasz wiek :D heh

Mam pytanie dośc dziwne :p Czy słoiki po obiadkach nadają się np do użycia innego później. Np. włożenia grzybków :p czy nie ?

Do góry