reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kira mi chodzilo zeby nie bylo czegos takiego , ze tej damy dostep , tej nie , tamtej sie zastanowimy :)

mysle , ze moderatorki musicie sie dogadac :)

Myśle ze temat do komentowania formularza na zamknietym powinien powstac-hmm chyba ze juz jest bo jeszcze nie patrzylam. No i z dostepem -moderatorki musza cos wymyslic. Mysle ze 100 postow to rzadne kryterium i kazdy moze je szybko zdobyc.

zgadzam się z Ulą w kwestii że piszemy o bardziej osobistych rzeczach , wiek to akurat nic strasznego ,zresztą przecież te informacje są zawarte w wątku "zapoznajmy się"
ech u mnie dzisiaj pogoda do bani , co chciałam wyjść z Kubą na spacer to zaczynało padać a jak się zaczynaliśmy bawić w domku to wychodziło słońce , normalnie szlak może człowieka trafić , no ale w końcu wieczorem poszliśmy do parku
wiem że to nie ten wątek ale mój D mnie dzisiaj wkurzył , wrr faceci

Ostatnia edycja:
dziewczyny, po rozmowie z kasiiula, a zaraz napisze do kilolka, za waszym pozwoleniem, a wybralyscie nas na modow nie bez powodu, w sprawie dostepu do zamknietego podejmiemy decyzje miedzy soba, jesli bedzie nam ciezko, temat wyplynie na open:) uwazamy (ja i kasiiula i mam nadzieje kilolek) ze kryterium 100 postow nie jest wystarczajacy zeby miec dostep do naszych prywatnych wiadomosci (jest wiele listopadowek ktore wkleily zdjecia dopiero po zalozeniu zamknietego) tak wiec szanujac nas wszystkie, kryterium w sprawie dostepu do zamknietego bedzie nasza znajomosc forumowiczki:D nasze przeczucie i intuicja;) jak i zaufanie;) wyrozumialosc i otwarcie na innych;) itd itd itd

hej!

edit: i jeszcze jedno, dla ulatwienia na zamkniety wchodzimy przez przyklejony na gorze przez kam'cie temat ze zdjeciami i filmikami poczatkowo
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/album-zamkniety-41901/

w miare jak bedzie wiecej watkow bedziemy je doklejac wlasnie tam:)

to juz znikam (przyszla namieszala i wybywa)

dobrej nocy all!

Ostatnia edycja:
Witam na nocnej zmianie!!! :D

ja nie mogę wejść...czemu???

a tak wogóle witajcie :)
powiedzcie mi co robicie żeby wasze maluszki nie uderzały się w głowę jak stoją bądź próbują...moja już ma 2 guzy a kask odpada bo nei da założyć w domu....a nie da rady jej upilnować bo to jest sekunda jak upada...ahhhhh
ja nic nie robię w myśl zasady - jak się nie przewrocisz to sie nie nauczysz

no tak masz rację......o sexie analnym, oralnym można pisać na otwartym, o mężu takim i owakim też ale o wieku Broń Cię Panie Boże.........tyle w tym temacie i znikam dziś bo już mi się odechciało etna przez Ciebie. Pierdnij a powiedzą ze się .......
no wiesz jak ktos ma ochotę to nawet nie tylko o oralnym ale nawet i grupowym może pisać. Chodzi o to, ze każdy pisze o sobie i może napisać to czego sie nie wstydzi ale nie możemy pisac publicznie czegoś co ktoś wpisał na zamkniętych choćby to numer buta byl.
Przy okazji, ja mam 30 lat

Ja się z Kirą zgadzam (prawie, leciutkie wątpliwosci mam, ale pewno laski je rozwieją, przekonają a jak nie pomoze zastraszą hehe żartuję) ale chciałabym tez poznać Waszą opinie, bo to nie tylko nasz 3 wątek zaknięty jest tylko Was wszystkich. Wypowiedzcie się prosze komu chcecie pokazywać Wasze zdjęcia (i ujawniac wiek ;-) )? jakie kryteria powinna spełniac ta osoba?

Jak dla mnie to samo 100postow to faktycznie niski "próg" do pokonania...
Nie powinny byc to osoby okazjonalnie pojawiajace sie(no chyba ze ktoras nie ma neta czy jedzie na wakacje, ale o tym zazwyczaj wiemy).
Najlepiej jak by to byly "stale bywalczynie", prawie od poczatku tego watku listopadowego - tu sie pewnie "nowsze" oburza..... nie chcialabym im zabraniac calkowicie tam dostepu, ale musialy by sie bardziej zaangazowac, pisac, wymieniac zdania a nie tylko "byc obecne" :) tak zeby ich nicki sie kojazyly z jakichs tematow a nie zeby wywolywaly zdziwienie skad sie wziely :)
To moje skromne zdanie, ale skoro kilolek pyta to sie wypowiem ;)

aaa... no i ja mam 29lat, akurat wiek nie jest dla mnie tabu, ale inne pytania byly dosc osobiste i jak mamy sie lepiej poznac i jak to maja byc szczere odpow to nie moze tam kazdy zagladnac...
no i zdjec mojego juniora nie udostepniam byle komu....

to tyle.
dobranoc wszystkim!
asia vel Lotka81

reklama
ja osobiście nie nalegam żeby mnie ktokolwiek wpisywał na liste....więc chyba to nie przezemnie ta dyskuja wynikła....naprawdę ja nie muszę.
dobranoc
nie przez Ciebie tylko dzięki Tobie. Dobrze, ze temat wynikł. I nie myśl sobie, ze Cię nie chcemy, czas po prostu ustalic jakies zasady

Do góry