kira, kasiula, a czemu wy dziekujecie kazdemu po wypelnieniu kwestionariusza ????
dziekuje za wypelnienie kwestionariusza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kira, kasiula, a czemu wy dziekujecie kazdemu po wypelnieniu kwestionariusza ????
Kira mi chodzilo zeby nie bylo czegos takiego , ze tej damy dostep , tej nie , tamtej sie zastanowimy
mysle , ze moderatorki musicie sie dogadac![]()
ja nic nie robię w myśl zasady - jak się nie przewrocisz to sie nie nauczyszja nie mogę wejść...czemu???
a tak wogóle witajcie
powiedzcie mi co robicie żeby wasze maluszki nie uderzały się w głowę jak stoją bądź próbują...moja już ma 2 guzy a kask odpada bo nei da założyć w domu....a nie da rady jej upilnować bo to jest sekunda jak upada...ahhhhh
no wiesz jak ktos ma ochotę to nawet nie tylko o oralnym ale nawet i grupowym może pisać. Chodzi o to, ze każdy pisze o sobie i może napisać to czego sie nie wstydzi ale nie możemy pisac publicznie czegoś co ktoś wpisał na zamkniętych choćby to numer buta byl.no tak masz rację......o sexie analnym, oralnym można pisać na otwartym, o mężu takim i owakim też ale o wieku Broń Cię Panie Boże.........tyle w tym temacie i znikam dziś bo już mi się odechciało etna przez Ciebie. Pierdnij a powiedzą ze się .......
nie przez Ciebie tylko dzięki Tobie. Dobrze, ze temat wynikł. I nie myśl sobie, ze Cię nie chcemy, czas po prostu ustalic jakies zasadyja osobiście nie nalegam żeby mnie ktokolwiek wpisywał na liste....więc chyba to nie przezemnie ta dyskuja wynikła....naprawdę ja nie muszę.
dobranoc