reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ula dziewczyny maja racje, nie ma co sie denerwowac, kazdy ma prawo chronic swoje dane osobowe, jakiekolwiek by one nie byly i uszanuj to prosze:) i wracaj i nie marudz bo fajnie cie czytac i liczyc na twoja wiedze, zwlaszcza aptekarsko-medyczna;)

a propos dostepu do zamknietego, to o ile pamietam rzeczywiscie jest 100 postow i jest dostep (kilolek lub kasiiula?) jednak troche mam do tego watpliwosci, bo czy to dobre kryterium? tak sie zastanawiam ze chcialabym zeby moje dziecie i moje dane ogladaly osoby ktore juz "znam", przeszlam troche w sensie wirtualnym, a 100 postow mozna "nabic" na innym watku tu 2 posty no i teroetycznie dostep jej/jemu sie nalezy:/ np. sawi nic nie mam do ciebie rzecz jasna:D

co myslicie?

reklama
Mam juz zel ze swietlika , ale nic nie pomaga :) Etna licze na Twoja obraczke :)

DZIUNKA WYJEŁĄS MI TO Z UST - POTRZEBA WATKU NA KOMENTOWANIE FORMULARZA :)
Kiragold ja mysle , ze jakies kryterium powinno byc , ale ilosc postow to slabe..ale z drugiej strony troche zaufania :)

hej ...
my dalej poza domem ciagle ... ale juz od ponidziałku wszytsko wroci do normy i bede tu Ciagle ;P narazie mam gigantyczne braki a dzis nawet Listopada nie nadrobilam oprócz tej strony !!!
Paweł ma chrype ;/ bylam u lekarza ale czysto wszedzie wiec nic sie nie dzieje strasznego ... i do tego cos mnie złapało ... z nosa leci ... nie dam rady wziasc głebszego powietrza bo mnie dusi ;/ mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej .....

a ostatnio sobie myslalam zeby załozyc na zamknietym temat "rozmowy intymne" albo cos takiego ... bedziemy mogly tam pisac o rzeczach o których ni chcemy na "publicznym" wątku ...

Mam juz zel ze swietlika , ale nic nie pomaga :) Etna licze na Twoja obraczke :)

DZIUNKA WYJEŁĄS MI TO Z UST - POTRZEBA WATKU NA KOMENTOWANIE FORMULARZA :)
Kiragold ja mysle , ze jakies kryterium powinno byc , ale ilosc postow to slabe..ale z drugiej strony troche zaufania :)

marto tak wiem, zaufania, jasne:) ale gdyby tak bylo nie mielibysmy zamknietego;)

hej ...
my dalej poza domem ciagle ... ale juz od ponidziałku wszytsko wroci do normy i bede tu Ciagle ;P narazie mam gigantyczne braki a dzis nawet Listopada nie nadrobilam oprócz tej strony !!!
Paweł ma chrype ;/ bylam u lekarza ale czysto wszedzie wiec nic sie nie dzieje strasznego ... i do tego cos mnie złapało ... z nosa leci ... nie dam rady wziasc głebszego powietrza bo mnie dusi ;/ mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej .....

a ostatnio sobie myslalam zeby załozyc na zamknietym temat "rozmowy intymne" albo cos takiego ... bedziemy mogly tam pisac o rzeczach o których ni chcemy na "publicznym" wątku ...

swietny pomysl:) ja z kolei myslalam o czyms podobnym na zamknietym, watku blogującym:D ale to co proponujesz jest super

ja też nie mam dostępu do formularza, a mam na pewno 100 postów... Hmmm

mamulica sie to naprawi:)tylko daj nam troche czasu...

do albumu zamknietego Kamcia dawala NICKI dziewczyn co sie udzielają na bieżąco !! tzn jak wtedy były gdy to powstawało ... mamulicy nie było z nami dłuższy czas Izy tak samo ... jednak wróciły chcą/chciały dostęp wiec zgłaszamy <my moderatorki> wyżej o dopisanie ...

na album zamkniety maja dostep osoby które udzielają się na bieżąco przez dłuższy czas a nie np po tygodniu itp ....

reklama
tak czy siak jakas selekcja jest, moje pytanie bylo czy te 100 postow, czy kazdy moze czy jakies inne kryterium? dobra nie bylo tematu:) 100 postow i jest dostep:)
nie wiem czy dobrze zrozumialam :d

ale mysle ze te 100 postow to moze byc do grupy zamknietej a do albumu powinny byc tylko osoby zaufane !

100 postów moze se nabic jakis "pan" i prosic o dostep :|

Do góry