reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

żona szefa mojego D rodziła SN ponad 6kg dziecko ,ale ona sporych rozmiarów kobieta jest , w każdym razie to było jakieś kilkanaście lat temu i do tej pory większe się nie urodziło

O matko 6 kg teraz by chyba na to nie pozwolili. Jaś miał 4050g i 60cm i większego dzidziusia nie dałaby rady urodzić.

reklama
przy wyrabianiu paszportu dla maluszka trzeba zdjęcie?wiem durne pytanie ale nie wiem no:-/ zastanawiam się jak zrobić to zdjęcie jak trzeba hehe:-/
wyrabiałyście biometryczne czy zwykłe ?

jak byłam ostatnio w przychodni, to kobitka mi mówiła, ze ona rodziła sn prawie 5 kg dziecko, ja szczerze nie wyobrażam sobie tego:-/, moja miała 3,720 i 54 cm i myślałam, że mnie rozerwie.................

Moja teściowa urodziła 6-tkę dzieci SN, każde pomiędzy 4,5 a 5,5 kg, mój A 4900g , trzeci, urodził się w ciągu 15 minut:-)

Moja teściowa urodziła 6-tkę dzieci SN, każde pomiędzy 4,5 a 5,5 kg, mój A 4900g , trzeci, urodził się w ciągu 15 minut:-)

6 szoook, to sie kobieta nameczyla, to pewnie ma duzoooooooooooo wnuczat

moj mial 3240, porodu wiekszego dziecka to sobie nie wyobrazam. Co dopiero je urodzic, zalezy tez pewnie jaki obwod glowki bo to chyba najgorsze a reszta idzie czy sie myle?

Moja babcia wyladowala z nowu w szpitalu :((((( migotanie serca i to juz drugi raz. grozi jej wylew

Martolinka w piatek po basenie bede jechac od razu do babci :) bo jest w gdyni, bedzie tez moj kuzyn z mama :))

Etna trzymam kciuki za babcie. ok nie ma problemu , wazne , ze idziemy :)

Cleo bierzesz malucha , siadasz z nim na krzesle , nakladaja na Ciebie biala plachte tak co by nie bylo Cie widac. Sa jakies kryteria dotyczace zdjecia paszportowego ,ale u takich maluchów to raczej poblazliwie do tego podchodza,
Nie wiem czy teraz nie robi sie tylko biometrycznych. Ale nie ma to roznicy , bo tyle samo placisz i tyle samo jest wazny.

reklama
aga dom z bali to dom fiński, ale nie musi byc taki typowy jak wszystkie domy z bali w polsce a'la zakopane, tylko mi nie mow ze takimi bys pogardzila;):

FINHOUSE - DOM Z FINLANDII

ja budowlańcem nie jestem ale domek fiński to dla mnie coś takiego domki fin.jpg
a domek z bali dom z bali.jpg

gdybym dostała w życiu bym nie wzgardziła u nas jest osiedle fińskich domków i pięknie tam jest tak klimatycznie:-):-)

natomiast gdybym budowała to murowany:tak::tak:

Do góry