reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
STO LAT DLA IGORKA !!!!

My narazie też nie zamierzamy wyjeżdzać. Z kasą raz lepiej raz gorzej mąż zapierdziela od rana do wieczora i w sezonie lato wiosna jest dobrze a zimą no cóż trzeba przez lato odłożyć. Ja narazie do pracy nie pójde, bo nie , z kim Jaśka zostawić, teściowa chora, przedszkole od 2,5 lat, żłobka brak, a opiekunka przejęłaby moją pensję.

cześć laski widzę że temat wyjazdowy... ech wcale się wam nie dziwię w Polsce nie ma perspektyw a te zarobki.... kupa śmiechu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do domków fińskich, kanadyjskich to powiem szczerze że gdyby mi nie zalezało na czasie to bym w życiu takiego domku nie postawiła bo:
1.) cena jest taka sama jak murowanego
2) na discovery był kiedyś program o domkach drewnianych i są takie gatunki grzyba które jeśli zaatakuje drewno to tylko podpalić...
3.) patrząc na anomalia pogodowe nie uważam domku drewnianego za bezpieczny

Aga co innego domek z deskek , tanim kosztem , a co innego dom z bali dobrze zaimpregonowanych. Nie tak łątwo go zdmuchnąc:) :tak: Mi sie takie domy podobaja , piekne okiennice , drewno w srodku :):tak:
Weszlam sobie na watek sierpniowek , tak z ciekawosci jak sie rozpakakowuja i szok:szok::szok: laska urodzil aprzez CC dziewczynke 61 CM I PONAD 5 KIlo:tak:

Aga co innego domek z deskek , tanim kosztem , a co innego dom z bali dobrze zaimpregonowanych. Nie tak łątwo go zdmuchnąc:) :tak: Mi sie takie domy podobaja , piekne okiennice , drewno w srodku :):tak:
Weszlam sobie na watek sierpniowek , tak z ciekawosci jak sie rozpakakowuja i szok:szok::szok: laska urodzil aprzez CC dziewczynke 61 CM I PONAD 5 KIlo:tak:

no oczywiście ale domek z bali to nie jest kanadyjczyk ani fiński

dobrze że przez CC bo jak by SN miała rodzić to...

kasiula ty wieczna imprezowiczko witamy!!!!

a mi tam w polsce dobrze :)))

AniaSim a moze jak maly zalapie jezyk w przedszkolu to ty sie od niego nauczysz
hehehe śmiałam się kiedyś do koleżanki że tak będzie ;) , póki co staram się słuchać kursu na mp3 jak Kuba śpi ale jakoś nie zawsze się przykładam

Sto Lat dla Igorka i innych solenizantów

reklama
Do góry