a gdzie byłaś jeżeli można spytać, aż tak źle wspominasz wyjazd
Anglia, wcale zle nie wspominam, bylo oki, ale teraz z dzieckiem to nie wiem czy bym sie wybrala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie byłaś jeżeli można spytać, aż tak źle wspominasz wyjazd
moze cos w rodzaju "dziekujemy za pamięć w najważniejszym dniu naszego zycia" czy cos podobnie...?Dziewczyny potrzebuje weny!
na nasz slub zaproszony byl szef mojego taty z ktorym zna sie z 20lat, szef przybyc nie mogl jednak przekazal przez mojego tate dosc szcodry prezent tak wiec pomyslalam sobie,ze wypadalo by podziekowac i w zwiazku z tym kupilam kartke tylko w glowe zachodze co na niej napisac????????????????? jakso nie mam pomyslu...przeciez nie napisze ''dziekujemy bardzo za prezent'' ..... rzuccie jakis pomysl