reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
sawi nie ma okreslonego czasu ile wychodzi zab :) to sprawa indywidualana :)

Kasiula foch :)

Mały spi , pranie sie zrobiło , słonce swieci- zyc nie umierac :) chce w koncu sie wziac i sprzedac wozek na allegro, bo teraz 2 mi zagracaja.

Mam pytanie: ktos bliski z naszej rodziny lezy unieruchomiony w spitalu w kartuzach. Chciałąbym go odwiedzic z mezem , ale nie mamy za bardzo z kim zostawic małego... moge go wziac ze soba? to nie zaden oddział zakazny, ale mam watpliwosci

Dlaczego życie jest takie okrutne. Mam koleżanke, bardzo bliska. W ciazy biedna przytyla az 27kg, kiedy urodzila momentalnie zgubila wage dosc drastycznie. Miala anemie, zaczely sie bóle stawów , miesni itd. Chodzila od lekarza, do lekarza, łykała witaminy a bylo coraz gorzej. Dziś dowiedziałam sie ze stwierdzono u niej chorobe immunologiczna zwana toczeń-nieuleczalna. Dziewczyna ma 23lata. Jeju tak mi jej szkoda, wspolczuje dziewczynie bardzo. Ona kocha dzieci, i teraz nie wiadomo czy bedzie mogla zajsc w ciaze. Lekarze powiedzieli jej ze zachorowala prawdopodobnie przez ciaze. Ciało strasznie sie meczyło, do tego duza waga obciazyla stawy i organizm zaczął bronic sie sam. Boze jakie to smutne i niesprawiedliwe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Toczeń rumieniowaty to bardzo upierdliwa choroba ale nie smiertelna. Przy dobrym prowadzeniu bedzie wszystko dobrze i kolejne dzieciaczki tez sie pojawia! Moja znajoma boryka sie z tym problemem od lat, jest coraz lepiej! Trzymajcie sie.

sawi nie ma okreslonego czasu ile wychodzi zab :) to sprawa indywidualana :)

Kasiula foch :)

Mały spi , pranie sie zrobiło , słonce swieci- zyc nie umierac :) chce w koncu sie wziac i sprzedac wozek na allegro, bo teraz 2 mi zagracaja.

Mam pytanie: ktos bliski z naszej rodziny lezy unieruchomiony w spitalu w kartuzach. Chciałąbym go odwiedzic z mezem , ale nie mamy za bardzo z kim zostawic małego... moge go wziac ze soba? to nie zaden oddział zakazny, ale mam watpliwosci

Mysle ze mozesz jesli ON nie bedzie przeszkadzal innym ;P

Czesc wszystkim!
Ja tez sie od kilku dni urlopuje, ale w miedzyczasie troche podczytuje, no bo jak by nie :))))
pogoda nam sie zepsula, ale podobno jutro wracaja upaly... :)))
Tomi w koncu bedzie mial pierwszego zabka, na dziaselku piekna wyrazna kreseczka i czekamy az sie przebije :))))
Milego dnia!!!

Witam się i ja!
Mały wstał przed 7 a ja ledwo na oczy patrzyłam, dobrze ze tatuś był jeszcze w domu. Ok 8 zaczał marudzić bo chciał spać a ja chciałam odkurzyć i zmyć podłogi, zeby później móc smacznie się z nim położyć. Coś pomarudził a ze ja nie miałam czasu - ZASNĄŁ SAM W ŁÓŻECZKU! Hura!!! Przez sen dałam buteleczkę a sama zamiast spać z nim jem śniadanko i siedzę na BB. No nic - następną drzemkę z niuniem zaliczę ;D a przynajmniej śniadanko zjem w spokoju, bez pośpiechu!
Moje papugi latają lub siedzą na drzewie na naszym osiedlu domków jednorodzinnych :( Wczoraj wołałam Kuba....a on krzyczał do mnie :( Koko gdzieś daleko od Kuby :( Buuu...woliera stoi na dworzu :( pusta :(, ehhh.......
Jutro mam wesele..idziemy razem z rodzicami więc pewnie z małym długo nie posiedzę, może potem jak uśnie na noc zostawię go z siostrą i będę przychodzić na papu, ale sama nie wiem. Z nim nawet pewnie na obiad nie pójdę bo zespół pewnie będzie głośno grał za dużo zamieszania :(
Martolinka nie wiem czy Was wogóle wpuszczą na oddział z tak małym dzieckiem. Ja bym nie poszła (zaraz ktoś powie ze przesadzam, ale to ja przesrana jestem), w szpitalu tyle bakterii itp, po co narazać maluszka. Może wymieńcie się raz jedno wejdzie, raz drugie?

Ula :) ty to posrana jestes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale to slodkie - jak tak czytam :D
Ps: puscisz go na randke jak skonczy...hmmm... eee... te 30 lat?
;D (zart to jest)

Ula pewnie , ze nas wpuszcza , to nie problem. Pisałam juz , ze to nie odział zakazny tylko chirurgia :) a bakterie to mam nawet na klawiaturze , ale dziekuje za troske:)

reklama
Ula pewnie , ze nas wpuszcza , to nie problem. Pisałam juz , ze to nie odział zakazny tylko chirurgia :) a bakterie to mam nawet na klawiaturze , ale dziekuje za troske:)

Ula :) ty to posrana jestes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale to slodkie - jak tak czytam :D
Ps: puscisz go na randke jak skonczy...hmmm... eee... te 30 lat?
;D (zart to jest)

taaaa już się nie odezwę ;D
Nie jestem posrana ale ja do szpitala z małym nie pójdę ;D Marta ja tez mam bakterie na klawiaturze, na dywanie itd ale to są inne bakterie niż szpitalne ;D Z drugiej strony....już sama nie wiem czy bym nie poszła jeżeli by mi bardzo zależało..............więc spokojnie kobiety!!! I nie krzyczeć tu na mnie!!!!!!! BABY!!!! ;D

Do góry