reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam Kobitki :-) Wakacje dla mnie i Eli skończyły się :-/ hmmm tydzień temu w prawdzie, ale kurcze, jakoś czasu na BB brak :-/ Eli, jest bardzo ruchliwym dzieciaczkiem, więc wymaga coraz wiekszej uwagi :-) chyba musiałabym wydłużyć dobę, żeby zostało coś czasu tylko dla mnie ;-)
Pięknie dzisiaj u mnie za oknem, mała śpi więc trzeba bobiadek jej szykować, bo potem bede miała 3 nogę, tzn Eli przyciśniętą do mnie w kuchni ;-)
Miłego :-)

cześć laseczki u nas dalej z noska sie leje ale juz lepiej; pogoda dzisiaj piekna wiec pewnie jakis spacerek zaliczymy:-)

pass
jestem pod wrażeniem suwaczków:-D:-p

dziunka 3mam kciuki mocno za brata silny chłopak młody trzeba myśleć pozytywnie

dziubasku super że u was wszystko ok:-):-)

martolinka ja do szpitala bym małego nie brała z tego względu że jak miałam praktyki dużo się nasłuchałam o tych wszystkich gronkowcach spacerujących po korytarzach- a szpital zakaźny to nie był, no ale z drugiej strony jak dziadek bardzo chce zobaczyć... nie wiem

hej kobitki
u mnie dzisiaj pada po kilku upalnych dniach wraca typowa dla tego miasteczka pogoda czyli deszcz :-( , Kuba śpi a ja zamiast przygotowywać dla niego obiadek siedze i czytam bb
Ula myślę że nadopiekuńczość w pewnym wieku jest dozwolona , byle nie przeciągneła się na lata kiedy Oliwerek będzie miał lat 15
dziubasek Gratuluje drugiego synka , ostatnio myślałam o Tobie i na drugi dzień się odezwałaś (zastanawiałam się jak sobie radzisz w ciąży z Olafem;-))
ilona zdrówka dla koleżanki ,najważniejsze że wiedzą co jej jest i mogą ją leczyć , jest młoda i silna , na pewno sobie poradzi i będzie mieć gromadkę dzieci :tak:

ja tam po sprzataniu domku ufffffff, po obiadku wolne!!!!!!!
ale mam rece załatwione cifem
pawelek byl na podworku z kuzynami z 2 godzinki, nawet sie wyspal :)
a teraz szaleje na lezaczku, co on nanim wyprawia, buja sie podnosi i szaleje na całego istne wariactwo

jesli chodzi o szpitale to ja z Pawelkiem dosc czesto chodzilam, bo jak bylam w ciazy ciezko zachorowala moja babcia z ktora jestem bardzo zwiazana a tuz przed moim rozwiazaniem odjeli jej noge . Potem (zreszta do teraz) jest czesto w szpitalu i my tez ja odwiedzamy bo jak ona to mowi: "dla mojego slicznego prawnuka warto było jeszcze pozyc". To jej pierwszy prawnuk a ja jestem jej pierwsza wnuczka i jest miedzy nami trzema jakies nie do opisania wież, cos niesamowitego. I zadna sila nas nie powstrzyma przed odwiedzinami jej w szpitalu.
Wizyty w szpitalach zaleza to od indywidualnej decyzji rodzicow (chociaz niestety moj maz na poczatku chcial mnie od tego odwiesc, ale przegral z kretesem, teraz wie ze nie ma na nas sily) szpitala i warunkow w nim panujących
Na szczescie nic nam nie jest po tych wizytach, najważniejsze to przestrzegac zasad panujących w szpitalu i higiena osobista.
Mówiłyście coś o piasku… u nas to ulubiona zabawk powodzie w basenie, normalnie lepsze od kisielu
Zmieniajac temat jutro tesciowa wyprawia urodzinki i pytanie za 100 punktow co ja mam kupic???? Bo nic jeszcze nie mam RATUNKU

Etna to masz zagwostkę:tak: moj tesc uwielbia wszelkiego rodzaju albumy i hitem niedawnym jest "Zyjaca Afryka" z przepieknymi zdjeciami.

Antkowi idzie chyba 8 zab , rak z buzi nie wyjmuje, slini sie na potege. Dzis bylismy w parku i mały raczkujac po trawie probował gonic psa:tak: moj As ;-)

Etna to masz zagwostkę:tak: moj tesc uwielbia wszelkiego rodzaju albumy i hitem niedawnym jest "Zyjaca Afryka" z przepieknymi zdjeciami.

Antkowi idzie chyba 8 zab , rak z buzi nie wyjmuje, slini sie na potege. Dzis bylismy w parku i mały raczkujac po trawie probował gonic psa:tak: moj As ;-)

Jesli chodzi o zeby to gratuluje i wspolczuje hihihi dacie rade

jesli chodzi o prezet to mysl dalej to chyba nie to, prosze!!!!

reklama
Dziewczyny apropo zębow, u nas jedynki dolne, jedynki górne, teraz szukam dwójek górnych (te kupy już sama nie wiem) ale nic nie widzę, teraz chyba schematowo dwójki górne powinny iść. Martolinka u Was dwójki dolne chyba poszły najpierw? Podpowiedzcie może w innym msc mam szukać hehehe

Do góry