Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hahahah dziekii jak tam na odwyku??? witamy, witamy w koncu mozna tu bezkarnie pobalaganic, dbamy o to zebys miala co robic po powrocie do domu))
dzis wrocilismy z Twoich stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahah dziekii jak tam na odwyku??? witamy, witamy w koncu mozna tu bezkarnie pobalaganic, dbamy o to zebys miala co robic po powrocie do domu))
hahahah dzieki![]()
dzis wrocilismy z Twoich stronale kurde pogoda brzydka wiec nawet nie polezałam na plazy ;P hehe Paweł zaciekawiony był wszystkim ze nie chciał wogole spać ! tylko obserwował
foty wstawie jak wroce do domu juz
![]()
no niei nie wpadlas na kawe do listopadowek z trojmiasta???????? :--
-
-(
no niei nie wpadlas na kawe do listopadowek z trojmiasta???????? :--
-
-(
Jagódki dawałam ale z racji tego ze przy biegunce cukru za bardzo nie można więc one są kwaśne, kupiłam glukozę ale to nie to samo. Cos Dziunka pisała ze na biegunkę jej lekarka zaleciła ryż z jabłkiem. I ja też słyszałam ze na brzuszek pieczone jabłuszko.
hahaha ;P a no drogowskaz Wejherowo tez widzialamTak, tak, racja!
Kasia no to ja też focha mam !![]()