reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

jaka u nas dziś burza była!!! Koło 18. Pioruny tłukły w trakcję kolejową, 100 metrów od domu, normalnie jak bombardowanie. Leżałam z Michasiem w sypialni pod kołdrą, przy cycu a i tak przeszczał biedny pampka ze strachu :/

widze na mapce pogodowej, ze cął centralna Polska w burzach, dlatego tu teraz tak pusto...
oby wasze dzieci znosiły to lepiej niż mój wrazliwiec

sorki, kilolek, ale nie moglam sie powstrzymac od rechotu :-D

biedny michas :-(

Ulenko, nie chce byc niemila czy upierdliwa, sama mam dwa koty kocury wielkie, i uwazam ze kot ma prawo sie bronic, zwlaszcza jesli maly wyrywalmu siersc (w raczce mial). Tak naprawde powinas sobie spuscic manto i sobie nie ufac :) kot to zwierzatko a nie zabawka dla 9 miesiecznego dziecka. Moja tez lapie i wyrywa (niestety) dlatego ma ograniczona wolnosc wyboru jesli chodzi o kierunek: zwierzeta. A kot ma prawo stanac w swojej wlasnej obronie w koncu to nie jego dziecko.

jako zdalna wlascicielka kota (kot jest moj,ale zostal u mojej siostry, bo tam jest drugi, z ktorym sie wychowal i ogrooomny ogrod i jak sie wyprowadzalam, to nie mialam serca ich rozdzielac :-() to zgadzam sie z passi. mala niestety uwielbia tarmosic moje kiciulki za ogon, a takze takiego jednego kocurka sasiadow, ktory nas codzienie odwiedza i musze za kazdym razem pomagac jej glaskac i odginac raczke z biednego kociego ogona.

reklama
Dziunka witamy!!!!!

Wrócił syn marnotrawny po latach

tęskniliśmy strasznie, a jak w głowę zachodziliśmy

Mój wstał dzisiaj o 6 szoook, to dla mnie nowość bo zawsze wstaje dobrze po 8, ale wczoraj zasnal mi na amen o 19 wiec to pewnie dlatego. Dzisiaj u nas masa gosci wiec pewnie bedzie szał w trampkach.

Ed
dziewczyny planuje zrobic samodzielnie Pawełkowi pamiątkowe zdjecia (czarnobiale też) na brzuszku nago tylko zastanawiam się na jakim podlożu będzie najlepiej. Doradzcie mi coś sprawdzonego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas zębów ciag dalszy, płacz od rana :/
Muszę się dziś przespacerować po mieście, bo właśnie uslyszałam w Tvn 24, ze Grodzisk Maz, Piaseczno i Garwolin najbardziej ucierpiały na skutek wczorajszych nawałnic. Musza byś niezłe zniszczenia

mi sie podobaja takie ujecia... i mozesz zrobic Pawełka golasa np na narzucie jakiejs najlepiej jedno kolorowej to nioe bedzie rozpraszac uwagi dziecka a jak nei masz to nawet przescieradło bo i tak ma byc to foto czarno biale tak ?

natala.jpg

a mi sie tak nasunał pomysł .... poszukam fajnego foto z urodzin i z pol roku i zostawie miejsce na 1Rok.... i 3 duze zdjecia czarno biale w 1 ramke albo 3 oddzielne i na sciane :)

Ostatnia edycja:
mi sie podobaja takie ujecia... i mozesz zrobic Pawełka golasa np na narzucie jakiejs najlepiej jedno kolorowej to nioe bedzie rozpraszac uwagi dziecka a jak nei masz to nawet przescieradło bo i tak ma byc to foto czarno biale tak ?

Zobacz załącznik 271978

a mi sie tak nasunał pomysł .... poszukam fajnego foto z urodzin i z pol roku i zostawie miejsce na Rok.... i 3 duze zdjecia czarno biale w 1 ramke albo 3 oddzielne i na sciane :)

Fajde zdjecie

A my mamy w koncu trzeciego zabka:-)gorna jedynka<jupppppppppi>

GRATULACJE!!!! :-)

jaka u nas dziś burza była!!! Koło 18. Pioruny tłukły w trakcję kolejową, 100 metrów od domu, normalnie jak bombardowanie. Leżałam z Michasiem w sypialni pod kołdrą, przy cycu a i tak przeszczał biedny pampka ze strachu :/

widze na mapce pogodowej, ze cął centralna Polska w burzach, dlatego tu teraz tak pusto...
oby wasze dzieci znosiły to lepiej niż mój wrazliwiec

biedny Michaś :-( oby mu to przeszło

Właśnie wyczytałam że:
Karmienie piersią jest jedną z najprostszych i najskuteczniejszych metod ochrony przed zachorowaniem na raka sutka.
A mimo to boję się jak cholera. Udało mi się na 18ego załatwić wizytę w poradni chorób sutka

mój gin twierdzi że tak było kiedyś teraz już nie; 3mam kciuki żeby to nic poważnego nie było

Cześć kobitki! Ja witam sie i pozdrawiam z Niechorza. Pogode mamu w sumie oki. tylko we wtorek i dzis popołudniu poipadało. jednak tak to posiedzieliśmy sobie na plaży. udało nam sie spotkać z AniaSm i było superancko!!! Mam nadzieje, że wszystko u Was oki bo nadrobić nie mam szans. My tu jeszcze posiedzimy do poniedziałku, później jeszcze jedziemy do znajomych do Gorzowa i za w nastepna niedziele powrót do domku i wreszcie bedę z Wami na bieżąco. Pozdrowionka...

och ale wam dobrze opalajcie się odpoczywajcie:-)

dziewczyny planuje zrobic samodzielnie Pawełkowi pamiątkowe zdjecia (czarnobiale też) na brzuszku nago tylko zastanawiam się na jakim podlożu będzie najlepiej. Doradzcie mi coś sprawdzonego.

na kocu albo na ręcznikach i najlepiej na łóżku przy ścianie żeby tło było jednorodne :-)

u nas zębów ciag dalszy, płacz od rana :/

u nas chyba też masakra jakaś mój syn się drze od rana nie umiem mu dogodzić zaraz w jakiś obłęd popadnę a nie wspomnę co wyczynia przy nocnym usypianiu... :-(

u nas też wczoraj burza matko w momencie się czarno zrobiło i nawałnica że ho ho

kasiiula a co to za ślicznotka??

reklama
a ty chcesz tylko portret taki ? na sciane foto ?

Etna ale sama chcesz robić? To na jakimś dywaniku albo kocyku. Czy u fotografa?

Etna uzyj jakiegos ciemnego atłasowego materialu

Zobacz załącznik 271978

a mi sie tak nasunał pomysł .... poszukam fajnego foto z urodzin i z pol roku i zostawie miejsce na 1Rok.... i 3 duze zdjecia czarno biale w 1 ramke albo 3 oddzielne i na sciane :)

Jesteście wielkie dziekuję za taki odzew!!!!!
Takie do ramki na ściane! no i sama chce zrobic, fotograf to by pewnie wiedzial jak sie do tego zabrac, moze o tym pomysle
Jedno czarnobiałe, ale tez kolorowe
Własnie takie jak twoj pawelek Kasiulu ale bez innych przedmiotow i gołe posladki
Z atłasem to lipa, przescieradla mam niebieskie, no ale moze jak je dobrze wyprasuje....

Do góry