reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Mary_mary może to kość ogonowa Cię boli, ja miałam tak jakiś czas to taki tępy ból, który łapie znienacka trochę pomęczy i puszcza, trwało to u mnie 2 może 3 dni. Ale teraz mam takie wieczory czasem, że jeszcze pobolewa- to wtedy małżonek masuje mi krzyż:)

Monia-Arek gratuluję :-) cywilny czy kościelny, co za różnica ślub to ślub:tak:
Ja miałam konkordatowy prawie 4 lata temu- szok to już tak dawno ;-) Cały rok się do niego przygotowywałam, szukałam sukienki ślubnej, fryzury, butów, kwiatów, zaproszeń :-) fajne są takie przygotowania, fajny tez jest dzień ślubu, taki wyjątkowy-bo wtedy to Wy jesteście najważniejsi:-)- W sumie przygotowań, zakupów pełno, a wesele tak szybko mi zleciało, że aż szkoda, ale super było:-)

A jutro mam wizytę u swojego ginekologa, bo ten co mi robił to genetyczne to obcy był ;-) tak więc mam już opinie dwóch lekarzy:-)

A bolą Was jeszcze piersi albo sutki??? bo mnie piersi trochę tak, a sutki bardzo jak je dotknę.

A i kupiłam dziś olejek do ciała dla kobiet w ciąży:-) babydream w Rossmann za nie całe 9zł :-) Jest podobno przeciw rozstępom, ale ma przyjemny zapach i skóra taka nawilżona:-)
Stosujecie coś?

witam wszystkie listopadowe mamusie.

jestem w 11 tygi termin mam na 27 listopada.
mam mały problem- wczoraj odebrałam wyniki z toxoplazmozy- niestety wyszły obydwa dodatnie czyli jestem zakażona- odrazu poleciałam do mojej ginki i przepisała mi antybiotyk. Powiedziała też, że nie wolno mi brać kwasu foliowego, bo sprzyja rozwojowi tego pierwotniaka. Problem tkwi w tym, że w tych wszystkich polskich preparatach witaminowych dla kobiet cieżarnych ten kwas foliowy jest zawarty. Czy któraś z Was albo z waszych znajomych miała taką sytuację? potrzebuję jakiś witamin zastępczych i tak sobie pomyslałam , że może za granicą znajdą się jakieś witaminki dla mnie bez tego kwasu fol. Czy wiecie coś na ten temat?
z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc

reklama
Do góry