reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Fajnie ze nie jestem sama ;-)

Widze ze duzo listopadowek czuje sie jak w ciazy :-D:-D Czyli wszystko z nami oki, no bo jak jedna by sie zle czula to mozna by było cos podejrzewac, a ze jest nas wiecej to luz :-D:-D:-D:-D:-D
a wiecie ze ja tez sie czuje jak w ciazy !!!!! zachcianki jakies mam <przed chwila kiełbasy z ketchupem sie zachciało :D > :| i humorki ... raz przeklinam a za chwile usmiecham ... haha no ale ja dopiero 10 mam miec @ wiec czekam ;)

Hurrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!! :-D Mam okres!!!! Cóż za ulga!!!!!!!!!!!!!! Ja już chyba zrezygnuję z seksu... Parę minut przyjemności za ciągnące się w nieskończoność godziny strachu ... Serio gadam.

Laseczki zegnam się z Wami. Jestem już spakowana , teraz ide aśku bo rano trzeba wstać. ŻYCZĘ WAM SPOKOJNEGO TYGODNIA I DO NAPISANIA W CZWARTEK LUB PIATEK ZA TYDZIEŃ :-)

potwierdzam buty i chinszczyzna zajebiste :-p

No a Antek tak byl napalony na Pawełka, że szooook, pokochał go hihihi, tylko by go tulił, a Pawel nie wzruszony siedział i nic na to nie reagowal, jak mocniej oberwal to zadnego glosu z siebie nie wydobyl tylko mu lezka poleciala po policzku

Mamy 4 zęba !!!!
teraz juz wiec co wczoraj wstapilo w mojego synka, dzisiaj to odespal zasnal jak wyjezdzalismy od Marty i spal 2 godziny szooook

Marta czekamy na wiesci jutro i kopniak na szczescie, a mowiłam jej że ma się dzisiaj pakowac a nie na zakupy chodzic

zdjecia zaraz wstawiam

matko jaka jestem chora!!!! Boli mnie ucho, gardło, głowa, mam zapchany nos i rwą mnie wszystkie mięśnie buuuuuu

reklama
Do góry