reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

cześć dziewczynki i jak na dzisiaj?
my właśnie zjedliśmy śniadanko i śmigamy na targ po ogóry :-)
pogoda u nas dzisiaj zachęca do spacerów bo pochmurno ale nie leje:-)

reklama
cześć dziewczynki i jak na dzisiaj?
my właśnie zjedliśmy śniadanko i śmigamy na targ po ogóry :-)
pogoda u nas dzisiaj zachęca do spacerów bo pochmurno ale nie leje:-)
u nas noc srednia nie wyspałam sie nic a nic ;P pogoda do niczego zimno i pochmurno ...

haha a co was tak wszystkie na ogóry ? :p ja juz swoje małosolniaczki prawie zjadlam takie pyszneeeee :D

Cześć i ja ;D
Po wczorajszej drzemce z małym w ciągu dnia, ja 2h on 3h obudziłam się w nocy na karmienie małego ok 4 i usnąć nie mogłam. A że moja rozkałdana sofa skrzypi, rozłożyłam koce na podłodze i poszłam po męża do pokoju obok, zeby przyszedł do mnie bo mi się nudzi i spać nie mogę ;p. Pogadaliśmy i usnęliśmy. Ranyyy jak ja dawno z mężem w jednym łóżku nie leżałam.......Kiedyś potrafiliśmy z łóżka nie wychodzić bo takie z nas leniuchy a teraz nie ma kiedy ;/ Oczywiście ok 6 chrapaniem obudził małego i został "wygoniony" tyle z naszej sielankowej nocy ;p

U mnie dziś pochmurno, mały już drzemie a ja musze śniadanie zjeść i jemu zupkę ugotować ile może jeść słoiczki.
Ps. niech jeszcze jedna napisze ze Hippa obiadki są dobre to ... :-D ehhhh....skusiłam się i już 4 słoik wywalony duży...:wściekła/y:

u nas noc srednia nie wyspałam sie nic a nic ;P pogoda do niczego zimno i pochmurno ...

haha a co was tak wszystkie na ogóry ? :p ja juz swoje małosolniaczki prawie zjadlam takie pyszneeeee :D
ja kochanie małosolne zaprawiam odkąd się na targu pojawiły i już mi się przejadły...
a ze teraz ogóry tanie no to na zimę trzeba zrobić bo my uwielbiamy :-)

Cześć i ja ;D
Po wczorajszej drzemce z małym w ciągu dnia, ja 2h on 3h obudziłam się w nocy na karmienie małego ok 4 i usnąć nie mogłam. A że moja rozkałdana sofa skrzypi, rozłożyłam koce na podłodze i poszłam po męża do pokoju obok, zeby przyszedł do mnie bo mi się nudzi i spać nie mogę ;p. Pogadaliśmy i usnęliśmy. Ranyyy jak ja dawno z mężem w jednym łóżku nie leżałam.......Kiedyś potrafiliśmy z łóżka nie wychodzić bo takie z nas leniuchy a teraz nie ma kiedy ;/ Oczywiście ok 6 chrapaniem obudził małego i został "wygoniony" tyle z naszej sielankowej nocy ;p

U mnie dziś pochmurno, mały już drzemie a ja musze śniadanie zjeść i jemu zupkę ugotować ile może jeść słoiczki.
Ps. niech jeszcze jedna napisze ze Hippa obiadki są dobre to ... :-D ehhhh....skusiłam się i już 4 słoik wywalony duży...:wściekła/y:
hahahahaha tak tak :-):-)
my słoiczki tylko z bobo vity :-)

A mnie dopadła panika że jestem w ciąży :-(. Od lutego biorę tabsy, ale ostatni tydzień czuję się hmm... dziwnie:zawstydzona/y:. Ciągle chce mi się spać, jeden dzień nie mogłam znieść żadnych zapachów, taka jakaś przyćpana się czuję :-(... Jutro mam mieć okres!!!

Mnie też to dopada ja biore Marvelon 3 opakowanie i jakoś czasem mnie mdli piersi mi sie inne zrobiły ale wyczytałam, ze taki sa niepozadane objawy po tych tabletkach. U mnie okres za tydzien mam nadzieje.

Mamulica wiecej sie stresuj a napewno @ sie spóżni. Ja tez czułam sie ostatnio dziwnie, tez biore tabletki tzn brałam bo je odstawialm. Poszłam specjalnie do gina zeby wykluczył ciaze , ufff ale sie stracha najadlam.

Mamulica wiecej sie stresuj a napewno @ sie spóżni. Ja tez czułam sie ostatnio dziwnie, tez biore tabletki tzn brałam bo je odstawialm. Poszłam specjalnie do gina zeby wykluczył ciaze , ufff ale sie stracha najadlam.

A dlaczego podejrzewałaś ciąże jakie miałaś objawy.
Ja pierwszy raz biore tabletki i w sumie od początku troche mi było niedobrze, nie nakręcam sie, ale chciałabym już dostać @.

Mamulica wyluzuj bo faktycznie stres robi swoje.

reklama
A dlaczego podejrzewałaś ciąże jakie miałaś objawy.
.
Mdli mnie od różnych zapachów, a nie jestem raczej wrażliwa na takie rzeczy, ciągle chce mi się spać, a to też u mnie nienormalne :-(... Śluz czysty jak łza, ani cieniuteńkiej smużki krwi... Wiem że mam się nie stresować, ale JAK??? Nie umiem zastosować mechanizmu wyparcia wobec strachu przed ciążą :-(
A teraz skumałam że pytanie nie było do mnie:zawstydzona/y:

Do góry