W
wyjatkowaonaa
Gość
Wiem..my 4 ale sa jeszcze 4+ !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem..my 4 ale sa jeszcze 4+ !!
Sandra tylko dobrze mi sie wyspac:-) jutro basen, kawa, ciacho, zakupy
Ogladamy film z M i jego złota mysl " DZIEWICTWO JEST CNOTA BEZ SENSU "
chodzi ci o ogorki ?Kasiiula zafrapowalas mnie tymi ogórami w butelki nabitymi jakoś moją bujna wyobraźnia nie może tego ogarnąć, gdybyś zechciała w skrócie przedstawic metode wprowadzania i co ważniejsze wyciągania z tej butelki to bylabym wdzięczna :-)
chodzi ci o ogorki ?
ja małosolne robilam w garnku ;P zwykle w beczce sie robi ... i sie je na bieżąco ... albo robilam tez w butelki plastiki kiszone albo... sałatki w słoiki ;]
spadaj hheheheh ja zakrecona dzis bo z kazdej strony cos ktos chce wiec chcesz mniej wiecej jak wsadzam ogory do butli i itp ?yyyyyyyy nie ???
spadaj hheheheh ja zakrecona dzis bo z kazdej strony cos ktos chce wiec chcesz mniej wiecej jak wsadzam ogory do butli i itp ?
ok ide na smakihyhy, pokrótce rzecz biorąc