reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Tez do glowy przyszedl mi watek kryminalnya al'a chmielewska:p Dziunka,ktoszaDziunke,Dziunka to fake itd... ale to glupie :)
A co do soczkow - ja piwa nie lubie zbytnio :) wole juz walnac lufe (a nawet kilka). Bosh PRAGNE zwalic sie wodka i zajaracTHC:((((((((((((((((((((((((((((((((( Nawet snujemy tu plany :))) kiedy to dzidziuch bedzie na tyle spory zeby ja wyslac do dziadkow(babc) i jechac na trzy dni do Pragi albo lepiej Amsterdamu lub ostatecznie do Berlina.

No to wyszlam na cpunke :))))))))

:-D:-D:-D normalnie post dnia :-D

ja mam ochote podobna ..bez tej lufy kiedys sprobowalam i zwała mnie dopadła..po czym rzygałam pod pocztą w centrum Lublina był 1 wzresnia poczatek roku szkolenego :-Dkicha jak cholera ,do dzis z tego brechte mamy:-D

reklama
Uważam że jestem winna jakieś wytłumaczenia:
nie było mnie tu długo, jakaś zła byłam na to co się dzieje, na kłótnie, zaczepki itd, a we mnie długo buzuje... Poza tym ja sama jakaś byłam porozwlana wszystkim po trochu (wypadkiem, mężem, brakiem kasy, brakiem pracy)...
I drażniło mnie że trzeba uważać co i jak się pisze... Mam nadzieję ze jednak trochę się tu zmieniło... Albo że ja mam do tego dystans... Głównie też dzięki "czarownicom" z bis-a :-)...
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)
Ojjj babo.
Brakowało cię tu. I powiem szczerze ze osobiście nie mogłam "odżałować" że nas olałaś... :tak:
Raz jest lepiej, raz jest gorzej - tak jak w życiu ;-)

a co z męzem, pracą itd...?

p.s O CO CHODZI Z TĄ DZIUNKA???

Ostatnia edycja:
Może FBI zawiadomimy????????

Dziunka my wiemy, ze nawet wyjazd do znajomych nie oderwie Cię od BB i że nas czytasz ;D ŻYJESZ BABO?

edit. Etna, to ze konto usunęła to wiem ale dlaczego? hm?

Ostatnia edycja:
mary w skrócie ....

wczoraj <mnie od 22 nie bylo> cos dziewczyny pisały ze dziunka dziwny ma nick itp <dzis z rana przeczytalam> wiec patrzec ocb... patrze na dole moderatora nie ma dziunki ;o ;o ;o szukac jej postow jakies dziwne... w swoich znajomych na BB nie ma dziunki .... czyli usuneła... spytalam na BB i zaczela sie dyskusja i wogole... od tak se zniknela... wyjechala do poznania i zero kontaktu

mary w skrócie ....

wczoraj <mnie od 22 nie bylo> cos dziewczyny pisały ze dziunka dziwny ma nick itp <dzis z rana przeczytalam> wiec patrzec ocb... patrze na dole moderatora nie ma dziunki ;o ;o ;o szukac jej postow jakies dziwne... w swoich znajomych na BB nie ma dziunki .... czyli usuneła... spytalam na BB i zaczela sie dyskusja i wogole... od tak se zniknela... wyjechala do poznania i zero kontaktu
Ktoś do niej pisał na kom??

reklama
kurczę ja nie wiedziałam ze można konto usuwać hehehe i jak zarzuciłam focha prosiłam Kam o usunięcie moich postów, czego mi odmówiła i kazała samej sobie po 1 poście usuwać........ehhh

Do góry