Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ale jaja z tą Dziunką. Nie ma naprawdę nikt do niej telefonu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samo jak nie udzielam sie to czytam wszystko dokladniea ja przyznam ze na grze pytanie-odpowiedz poznaje was wiecej niz przez caly okres mojego przebywania na bb
jestem dziunka milczy :-(
wyslałam smska i nic, nie wiem czy dzwonic, pewnie gdyby chciala to by odpisala
dzięki ciotka :-) ja wczoraj też miałam dziwną noc :-( Patryk wiercił się i musiałam wziąść go do siebie, a potem na niego uważać, bo to lord i śpi jak jemu pasuje a nie innym ;-) Mąż ma teraz nocki :-(Witajcie!
Madziek trzymam za Was kciuki.
nie moge spac. Maz chrapie a ja sie wkurzam. Do tego moknie moje pranie , ktore zapomniałam wieczorem zdjac.ech
Dziunka pewnie juz w drodze
o kochana a ty nie spisz?
Madziek daj namiar na ten dzbanek hehe
ja jak wstalam pierwsza mysl ... " dziunka juz prawie na miejscu " hahahaha ;P
Uważam że jestem winna jakieś wytłumaczenia:
nie było mnie tu długo, jakaś zła byłam na to co się dzieje, na kłótnie, zaczepki itd, a we mnie długo buzuje... Poza tym ja sama jakaś byłam porozwlana wszystkim po trochu (wypadkiem, mężem, brakiem kasy, brakiem pracy)...
I drażniło mnie że trzeba uważać co i jak się pisze... Mam nadzieję ze jednak trochę się tu zmieniło... Albo że ja mam do tego dystans... Głównie też dzięki "czarownicom" z bis-a :-)...
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)