reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Uważam że jestem winna jakieś wytłumaczenia:
nie było mnie tu długo, jakaś zła byłam na to co się dzieje, na kłótnie, zaczepki itd, a we mnie długo buzuje... Poza tym ja sama jakaś byłam porozwlana wszystkim po trochu (wypadkiem, mężem, brakiem kasy, brakiem pracy)...
I drażniło mnie że trzeba uważać co i jak się pisze... Mam nadzieję ze jednak trochę się tu zmieniło... Albo że ja mam do tego dystans... Głównie też dzięki "czarownicom" z bis-a :-)...
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)

Mamulica, co prawda na BB nie siedziałam zbyt często za czasów Twojego częstszego udzielania się, więc nie wiem co się działo ale teraz u nas kłotnie czasami się zdarzają :-D Są kłotnie zaczepkie, sprzeczki, czepianie się o szczegóły idt. Ale to forum, na którym jest dużo kobiet więc takie sytuacje są nieuniknione, no chyba, ze byśmy rozprawiały o niebieskich migdałach, to wtedy nie było by o co się sprzeczać, aczkolwiek kto wie :cool2:.
Ja też na tydzien "obraziłam" się na BB :-D - nawet niektóre forumowiczki się cieszyły z mojego odejścia :shocked2: :-( ale wróciłam i zobaczyłam, że są takie co ładnie mnie przywitały:-) Teraz DYSTANS przede wszystkim ;-)

ja tak samo :) jak nie udzielam sie to czytam wszystko dokladnie :D

a o dziunce wiem ze skasowala taka informacja doszła do mnie potwierdzona przez nia sama ... moze etna jak przyjdzie powie wiecej bo wiem ze tez z nia sie kontaktowała ... a czemu? nie mam pojecia jestem tak samo w szoku jak WY

hmmm.... ja to nawet mężowi powiedziałam, ze Dziunka skasowała swój profil :szok::-D
Albo sobie jajka robi :tak: i nas w bambuko robi albo .... nie wiem co albo :zawstydzona/y:
BB bez Dziunki, Asi, Julki :szok::szok::szok::szok:
Zaraz sama do niej zadzwonię skoro podała swój numer na zamkniętym :-D ale się zdziwi :-D
Wczoraj coś się z jedną z forumowiczek spięła, ale nie doczytałam i nie wiem ocb.

APEL DO DZIUNKI:
DZIUNKA WHERE ARE YOU?????????????????????

reklama
Uważam że jestem winna jakieś wytłumaczenia:
nie było mnie tu długo, jakaś zła byłam na to co się dzieje, na kłótnie, zaczepki itd, a we mnie długo buzuje... Poza tym ja sama jakaś byłam porozwlana wszystkim po trochu (wypadkiem, mężem, brakiem kasy, brakiem pracy)...
I drażniło mnie że trzeba uważać co i jak się pisze... Mam nadzieję ze jednak trochę się tu zmieniło... Albo że ja mam do tego dystans... Głównie też dzięki "czarownicom" z bis-a :-)...
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)

ja tam sie ciesze ze wrocilas:) ale co wy na serio? gdzie ta dziunka zniknela? jakas burza byla wczoraj czy co? ula fajnie ze wrocilas:D (a ja znowu sacze piwko)

ja tam sie ciesze ze wrocilas:) ale co wy na serio? gdzie ta dziunka zniknela? jakas burza byla wczoraj czy co? ula fajnie ze wrocilas:D (a ja znowu sacze piwko)

Ide sobie otworzyc Fortune :) posacze z Toba, podjem tez dzisiejszych kluchow z pomidorami (a potem bede gruuuuuuuuuuuuuuba jak szafa trzydzwiowa)

Czesc MAMU :)))))))))))))))))))welcome agine :p czarownico

To ja też sobie z Wami posącze Wisnie w piwie... mmmm... a tak poza tym to mam chcice na coś słodkiego... Jak wróci mój mąż z garażu to chyba namówie goo na budyń czy coś w tym stylu... :))) A coo do Dziunki to ja nie wiem... coś mi tu smierdzi... zastanawia mnie tez fakt, ze ktoś dzisiaj zablokował watek zakupowy... dziwne rzeczy się tu dzieją... Troche mi nie pasuje to do Dziunki... ale kto wie... może miała jakigoś dołka czy coś...

Oliwierek wstał z drzemki przed 15 i o 19 go wykąpaliśmy o 19.30 babcia go uśpiła i....wstał. Ostatnio zasypiał nam ok 21-22 więc teraz w nosie ma noc :( A ja się na BB rozsiadłam, buuu....wysłałam męża do Oliwierka.
Wczoraj pokazałam buzią Oliwierkowi jak jeżdżą konisie, tak językiem, wiecie...? Oliwier papuguje po mnie i mamy mega śmiech w domu, do tego chyba właśnie zobaczył do czego jest język-do mówienia i jak wcale nic nie mówił, tylko wydawał dźwięki, spiwał itd od dziś mówi "łałałałałałałała" ;D mieląc przy tym językiem

Tez do glowy przyszedl mi watek kryminalnya al'a chmielewska:p Dziunka,ktoszaDziunke,Dziunka to fake itd... ale to glupie :)
A co do soczkow - ja piwa nie lubie zbytnio :) wole juz walnac lufe (a nawet kilka). Bosh PRAGNE zwalic sie wodka i zajaracTHC:((((((((((((((((((((((((((((((((( Nawet snujemy tu plany :))) kiedy to dzidziuch bedzie na tyle spory zeby ja wyslac do dziadkow(babc) i jechac na trzy dni do Pragi albo lepiej Amsterdamu lub ostatecznie do Berlina.

No to wyszlam na cpunke :))))))))

Tez do glowy przyszedl mi watek kryminalnya al'a chmielewska:p Dziunka,ktoszaDziunke,Dziunka to fake itd... ale to glupie :)
A co do soczkow - ja piwa nie lubie zbytnio :) wole juz walnac lufe (a nawet kilka). Bosh PRAGNE zwalic sie wodka i zajaracTHC:((((((((((((((((((((((((((((((((( Nawet snujemy tu plany :))) kiedy to dzidziuch bedzie na tyle spory zeby ja wyslac do dziadkow(babc) i jechac na trzy dni do Pragi albo lepiej Amsterdamu lub ostatecznie do Berlina.

No to wyszlam na cpunke :))))))))

łomatko, cpunka jak sie patrzy;) ja tam wole piwko, lekki szum i rozmowy na tarasie do rana:D

edit: byle z dziunka nie wyszedl kryminal krajewskiego:p

reklama
Do góry