reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A ja myslę, że?: (mogę się mylić ;/)
albo
Dziunka robi sobie jaja...co jest mało prawdopodobne bo miała tyle postów na kocie, taką przeszłość na BB i chyba szkoda jest tego ot tak kasować?!
albo
wczorajsza sprzeczka coś jej nadepnęła na stópkę
albo
tak wielką ochotę miała na spotkanie się z forumowiczkami z BB jadąc do tego Poznania i Kilolka odwiedzić itd. i nikt nie był chętny?

dziewczyny ja dziecka uśpić nie moge bo myślę :-D

edit. Mary dla mnie też to jest dziwne, że dziewczyny, z którymi tak trzymała nic nie wiedzą. Bo to, ze ja nie w temacie to normalne, ale inne? Tak to jest ze znajomością przez net ;/

reklama
Ula o kim mowisz????
mowie ci tyle co wiem... ja z nia kontakt mam tylko na BB mam jej GG ale rozmawiam z nia tylko jak cos trzeba mimo ze byla tez moderatorem ! i poczytalam z rana jak pisano o dziunce wczoraj ze cos z nickiem nie tak ze niby z innego kompa itp ... i nie pasowało ni to wiec zaczełam sprawdzac ... wysłano do neij sms odpowiedz byla tak usunełam konto ... tyle :|

ja tam też miałam chwile, żeby spadać z BB, ale szkoda mi było, niby za dużo się nie udzielam, ale przyzwyczaiłam się tak jakoś ;-)
jedyne co sobie postanowiłam, to pisać tylko swoje zdanie, nie narzucać swoich poglądów

A ja myslę, że?: (mogę się mylić ;/)
albo
Dziunka robi sobie jaja...co jest mało prawdopodobne bo miała tyle postów na kocie, taką przeszłość na BB i chyba szkoda jest tego ot tak kasować?!
albo
wczorajsza sprzeczka coś jej nadepnęła na stópkę
albo
tak wielką ochotę miała na spotkanie się z forumowiczkami z BB jadąc do tego Poznania i Kilolka odwiedzić itd. i nikt nie był chętny?

dziewczyny ja dziecka uśpić nie moge bo myślę :-D

edit. Mary dla mnie też to jest dziwne, że dziewczyny, z którymi tak trzymała nic nie wiedzą. Bo to, ze ja nie w temacie to normalne, ale inne? Tak to jest ze znajomością przez net ;/

Oj Ula Ula...
My owszem chetne byłysmy na spotkanko...ale Dziunka nie była zdecydowana kiedy i co...i jak Ci nagle z dnia na dzien wyskakuje z przyjazdem a masz inne plany ,których nie mozesz odwołać badz przesunac to sory bardzo

A i dla Waszej wiadomosci Dziunka nie poszła z forum z mojego powodu..myślcie dalej...:-D

reklama
Do góry