reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

tez mam te cholerne mrowki w kuchni.....posypalam proszkiem i zniknely i widze, ze znowu sa!!!!!!!! wkurzaja mnie!
poza tym pogoda do d....pranie juz tydzien na dworze wisi i co troche przeschnie to znowu lunie.....jeszcze troche i chyba zgnije!!!! a tam jeszcze 3 pralki mi sie uzbieraly......

reklama
Pewnie..jak upałbedzie zdejmuj skarpety nawet.Wczoraj my tak samo spodenki i body...pełno bobo z golymi nózkami było hihi słodziachny widok... ubranych jak na sybir nadal nie brakuje...
Ja zakładam ostatnio samą króciutką sukienusię :)
No właśnie mam 36 stopni na termometrze w cieniu i jak myślicie, za jakieś 2 godziny spacer będzie ok?? Oczywiście spacer nie po słońcu, ale ocienionymi alejkami

Ostatnia edycja:
Ja zakładam ostatnio samą króciutką sukienusię :)

Sukienusie i pampka ? My poki co w rampersach paradujemy a w domu to w bodzikach na ramiaczkach lub z krotkim i wlasnie sie zastanawialam jak z sukienusiami czy sama wystarczy, czy pod spod body (nie wiem czy to nie za cieplo bedzie chociaz kiecuszki cieniutkie w miare) no i nie mamy takch jakis gustownych pantalonów pod spod wiec nie wiem czy w samym pampku "wypada" bo jakby nie patrzec bodziak troche zakrywalby.

Aniu, wszystkiego najlepsiejszego urodzinkowego :)

Ostatnia edycja:
Spokojnie myslę , że pampek wystarczy;-) My dziś w body na krótkim i spodenkach. Nawet skarpety ściągnęłam...
I naprawdę chciałabym zaapelować do mam , które w taki ukrop wkładaja rajtuzy , sweterki itp... dzieciom jest naprawde za goraco!!!!!!!!!!

ANIA 100 LAT!!!!!!!!!!!111

napewno dam znać następnym razem:tak:
znajdę czaas i mam nadzieję że Ty też... ;-) i się spotkamy , wkońcu mieszkamy tak blisko siebie:-D
Trzymam za słowo
Witam :) patrze dyskusja :)
...pozatym MAMY 2 ZĄB :) tym razem na gorze :) to juz wiem czemu był taki marudny ostatnio a dzis ma jakas cieplejsza głowke wiec pewnei od zeba :) ale juz sie przebil słychac łyzeczka :) super ;d;d fajnei bedzie wygladal jeden zab z dołu i drugi z góry :D szczerbulek :)
Gratuluję zębulka. U nas cisza na razie....a od 3 miesiąca ślini się na maksa.
Witajcie ,
u mnie sesja w pełni. Jeszcze tylko w pon.egzamin z histoii języka a potem ze współczesnej i koniec:-)!!!!!!!!!!!!!!!
DZIUBASEK sama nie wiem , czy bardziej Ci gratuluję , czy podziwiam:-D
My będziemy się starać za rok. Trochę mnie to przeraża:zawstydzona/y: tzn.nie samo staranie się , ale ciąża,,,

Kilolek dobrze , ze jestescie :*
Trzymam kciuki za egzaminy.
czyżby Dziubasek była w ciąży?? jesli tak to podziwiam no i gratuluje oczywiście.
aniu wszystkiego naj z okazji urodzin !!!!
Przyłączam się do życzeń...
Spokojnie myslę , że pampek wystarczy;-) My dziś w body na krótkim i spodenkach. Nawet skarpety ściągnęłam...
I naprawdę chciałabym zaapelować do mam , które w taki ukrop wkładaja rajtuzy , sweterki itp... dzieciom jest naprawde za goraco!!!!!!!!!!

ANIA 100 LAT!!!!!!!!!!!111

Co do ubierania to mam pytanko - w co ubieracie dzieci teraz po kąpieli i do spania? Ja mam dylemat bo Gabi nie idzie od razu spać po kąpieli i sama nie wiem jak ją ubierać. Z jednej strony żeby było jej ciepło po kąpieli no i nie za gorąco w nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
No zdarzają się dzieciaki w pajacu i pod kocykiem w taki upał, to przykre.
Na pampka zakładamy majteczki, o ile do danej sukienki mamy pod kolor. A niestety nie do każdej są jakieś w miarę pasujące, więc czasem samym pampkiem świeci :) też nie jest źle. Body zakładam raczej pod zupełną cieniznę na ramiączkach. Dziś będą krótkie portki i bluzeczka taka do tyłka. No i kapelusik :) To idziemy na spacereeeek :D

Do góry