reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie ,
u mnie sesja w pełni. Jeszcze tylko w pon.egzamin z histoii języka a potem ze współczesnej i koniec:-)!!!!!!!!!!!!!!!
Sporo robię po nocach , bo mały duzo czasu zajmuje , same z resztą wiecie:-)

DZIUBASEK sama nie wiem , czy bardziej Ci gratuluję , czy podziwiam:-D
My będziemy się starać za rok. Trochę mnie to przeraża:zawstydzona/y: tzn.nie samo staranie się , ale ciąża,,,

Kilolek dobrze , ze jestescie :*

Witajcie ,
u mnie sesja w pełni. Jeszcze tylko w pon.egzamin z histoii języka a potem ze współczesnej i koniec:-)!!!!!!!!!!!!!!!

powodzenia życzę!!!!:-) jak sobie przypomnę ten stresik przed sesją i tą pełną mobilizację ach .... :-):-)

My będziemy się starać za rok. Trochę mnie to przeraża:zawstydzona/y: tzn.nie samo staranie się , ale ciąża,,

dobre :-):-)

Mogę ubrac małego w body i spodenki plus skarpety na spacer?;-)

my w samym bodziaku :-) no i poza wózkiem czapka na głowę ale w wózku ściągam :-)

ale okazji do spacerowania mieliśmy aż 3
w niedzielę 15 min
w poniedziałek ile chcieliśmy
we wtorek do lekarza i z powrotem
i oczywiście pogoda zaczyna się pie@#$%^^ a nam kropeczki schodzą ...
Pewnie..jak upałbedzie zdejmuj skarpety nawet.Wczoraj my tak samo spodenki i body...pełno bobo z golymi nózkami było hihi słodziachny widok... ubranych jak na sybir nadal nie brakuje...

za to powinny być kary....
biedne te dzieciaczki :-:)-(

a tak wogóle to jestem MEGA WKUR@#$%^:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstaję rano a tu mrówki w kuchni koszmar i jak je tu wytruć...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
raidem spsikałam cynamon rozsypałam (na necie wyczytałam)
ale wyczytałam też że jak się je wytępi to ich wiecej będzie bo królowa stado będzie powiększać... koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakąś kratke muszę iść kupic tylko nie mam jak bo z Igim nie wychodzę no kur@#$ mać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aga dorwij królową haha.U mnie w łazience zazwyczaj w nocy wyłażą jakieś takie "ślizgacze"pewnie ze zlewu albo wanny...po 2 łażą ochydaaaa.Kretem daje ale to dziadostwo wszystko przezyje i nowe się narodzą...

reklama
Aga nie chciałąbym być na miejscu tych mrówek:-)

oby tak było :-)

aniu wszystkiego naj z okazji urodzin !!!!

ANNIA JA TEŻ SIĘ DOŁĄCZAM 100 LAT ŻYCZĘ :-):-):-):-) 100 LAT.JPG

Aga dorwij królową haha.U mnie w łazience zazwyczaj w nocy wyłażą jakieś takie "ślizgacze"pewnie ze zlewu albo wanny...po 2 łażą ochydaaaa.Kretem daje ale to dziadostwo wszystko przezyje i nowe się narodzą...

kochana jak by to było takie proste...
mam meble takie na wymiar skręcane i muszę czekać aż maj hasbend wróci do domu i je rozkręci...
no a na królową ta kratka jest najlepsza bo one z tej kratki coś do gniazda zanoszą i to je tam od wewnątrz truje
no i tą kratkę sobie możesz położyć gdzie chcesz
a tak wogóle to nie mam pojęcia jak one wchodzą bo po elewacji ich nie widać chyba że pod styropianem ale w takim wypadku musiała bym miec gdzieś dziurę co mnie też bardzo wkur@#$

cleo z tym kretem uważaj żeby ci rurek nie popalił

Do góry