reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam :) patrze dyskusja :)

my tez juz na nogach ... :) noc duszna byla okno było otwarte non stop mały spał w bluzeczce na krótki rękaw i spodnie cieniutkie bez skarpet i rozkryty normalnie ... ale sprawdzalam kilka razy w nocy to ciepłe miał nozki wiec chyba mu tak pasowało zreszta ja sama z mezem bez kołdry cała noc :) pozatym MAMY 2 ZĄB :) tym razem na gorze :) to juz wiem czemu był taki marudny ostatnio a dzis ma jakas cieplejsza głowke wiec pewnei od zeba :) ale juz sie przebil słychac łyzeczka :) super ;d;d fajnei bedzie wygladal jeden zab z dołu i drugi z góry :D szczerbulek :)

reklama
Witam :) patrze dyskusja :)

my tez juz na nogach ... :) noc duszna byla okno było otwarte non stop mały spał w bluzeczce na krótki rękaw i spodnie cieniutkie bez skarpet i rozkryty normalnie ... ale sprawdzalam kilka razy w nocy to ciepłe miał nozki wiec chyba mu tak pasowało zreszta ja sama z mezem bez kołdry cała noc :) pozatym MAMY 2 ZĄB :) tym razem na gorze :) to juz wiem czemu był taki marudny ostatnio a dzis ma jakas cieplejsza głowke wiec pewnei od zeba :) ale juz sie przebil słychac łyzeczka :) super ;d;d fajnei bedzie wygladal jeden zab z dołu i drugi z góry :D szczerbulek :)
Gratuluję drugiego zębulka!!!:-) Faktycznie ciekawie mu wyrósł - jeden na dole, drugi na górze, heheh:-D..Moja ma oba na dole..Słyszałam, że te górne, jak wychodzą, to bardziej dzieci bolą:-( - biedne nasze szkraby..

Dzięki:-), fajny jest..chyba się też skuszę..raczej zerowa możliwość, żebyśmy się we dwie spotkały na basenie czy nad inna wodą:-);-)
hehe no jasne :tak: super jest ten strój.. tylko od razu Ci mówię , że jest zaniżona rozmiwarówka, no i są wkładki na piersi które ja soie wyprułam , bo inaczwj bym ich w ten staniczek nie wcisnęła:-D

reklama
Do góry