reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Biedny Kilolek i Michaś! Zdrówka dla naszych dzieci!

My dziś mamy rocznicę ślubu. Mąż pogonił z rana po kwiaty jeszcze jak spałam i biedak czekał pod kwiaciarnią ponad 2h :(
Wybieramy się na sushi.... ;D

reklama
apropo pogody to tez ladnie dzis było :))))) dziunka to se pogode zamowila no no :)))))
pozatym mam nadzieje ze kilolek nie bedzie zła ale zaraz zobaczycie ze jej nie ma a biedna w szpitalu z Michasiem... sama wiecej powie jak bedzie ...
u nas dzis w miescie swieto ;P hahah Tvn przyjechal co zdarza sie bardzo mało :p ;P no i obejrzałam se relacje w tv i teraz pewnei Chilińska spiewa yh ..... pozatym byłam dziś na wielkich zakupach do domu :) i kupilam dla Pawełka Basenik maluśi i piłke plazowa :D hehe ma zabawe ze hej :) teraz synuś spi i mam chwile czasu dla siebie :)
a wogóle wie ktoś co z kilolkiem??
ma opis "w szpitalu:( "
moze sie ktoś z nią skontaktować???
widac jak czytacie posty ;] ... lol ...

a ja zaraz jade na działke... pogoda ladna wiec trzeba korzystac ;]

Kilolku jezeli to przeczytasz to zycze duzoooo zdrowka Michasiowi i Tobie wytrwalosci i cierpliwosci. Pozdrawiam :*:*:*

A ja siedze dzis caly dzien w pizamce.... nie moge sie zmoc i zrobic cos ze soba... mezus na spacerku z synkiem a ja sie leniwie na kanapie z laptopem.

Wogole ostatnio zle sie czuje... ciagle wymiotuje (nie jestem w ciazy zebyscie sobie czegos nie wymyslily hehe) cokolwiek bym nie zjadla to mi mdlo. Mam problemy z kobiecymi sprawami ciagle boli mnie glowa, mam niskie cisnienie i jutro ide do lekarza. mam nadzieje ze porobia mi w koncu jakies badania bo od porodu nie bylo dnia zeby bylo idealnie... :-( :eek:

a skąd wiesz że to nie ciąża??
robiłaś test??:-D

no jak tak źle się czujesz to napewno lepiej iść do lekarza:tak:
i oby Cie dobrze zbadali.. bo u nas to nawet dziecka nie chcą porządnie zbadać:dry:

a skąd wiesz że to nie ciąża??
robiłaś test??:-D

no jak tak źle się czujesz to napewno lepiej iść do lekarza:tak:
i oby Cie dobrze zbadali.. bo u nas to nawet dziecka nie chcą porządnie zbadać:dry:

test robilam z poltora miesiaca temu, a tydzien temu mialam 10-dniowa @ wiec watpie zeby to byla ciaza hehe

mam nadzieje ze mnie zbadaja, przynajmniej nie wyjde poki nie pobiora mi krwi, nie zrobia badan moczu itp.

test robilam z poltora miesiaca temu, a tydzien temu mialam 10-dniowa @ wiec watpie zeby to byla ciaza hehe

mam nadzieje ze mnie zbadaja, przynajmniej nie wyjde poki nie pobiora mi krwi, nie zrobia badan moczu itp.
no wiesz... ja też już będąc w coąży miałam @:-D kto wie.. może jesteś..
heheh a skoro testy robiłaś ostatnio to chyb się nie zabezpieczacie :-p
no no... widzisz... chcesz parkę.. to trzymaj kciuki że to będzie dziewczynka:-D:-D:-D

kilolek szybkiego powrotu do zdrowia dla Michasia ;-)
Kamcia fajne te filmiki :tak: ciekawe ile to dziecko ma ?? ale na pewno więcej niż nasze ;-)
Uleńka
Wszystkiego Najlepszego z okazji 1 Rocznicy Ślubu :-):-):-)
klaudzia moja znajoma miała okres przez pierwsze 3 miesiące ciąży tylko nieregularne , więc nigdy nic nie wiadomo ;-)

u mnie dzisiaj zimno ,strasznie wieje , więc siedzimy w domku , chociaż spacer mamy zaliczony bo mieliśmy procesję z okazji Bożego Ciała :tak:

reklama
Do góry