reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny doskonale rozumiem co przezywacie. U nas tez "szału" nie ma.Zycie jest naprawde ciezkie. Kazdy usmiech mojego malenstwa jest jak lekarstwo na wszystko.

Ostatnia edycja:
a tak wogóle to...

Mamy dzisiaj 6 miesięcy :happy2:
Wszystkiego naj..., naj... najlepszego
STO LAT :-) STO LAT
Witajcie,
cały weekend zleciałą mi bardzo szybko. Zrobiłam wreszcie troche do sesji ,a le czas był tez na spacery , obiadki i lenistwo :-)
Etna jak mogłaś nie dać znac , ze byłąś? :wściekła/y:;-) moze sie mijałysmy i nawet nie wiedziałysmy .
Spotkanko w piatek tak ? etna , dziunka?
Etna na nastepnych basenowych zajeciach juz zanurzanie z poslizgiem pod wodą:-)
Ja jestem za piątkiem :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
To Ty mnie mijałaś i nawet mi czejść nie powiedziałaś :wściekła/y: nie ładnie:no::no:
Z poślizgiem do wody Ty mnie tu nie strasz :szok::szok::szok::szok:
O ktorej masz zajecia w sobote? bo my bedziemy odrabiac

boże dziewczyny jak czytam jaka u was pogoda to normalnie mam załamkę:-:)-(
co prawda u nas wczoraj ale dopiero tak od 12 słońce świeciło ale nie zą tak żeby w krótkim rękawku chodzić, no i jak nie ma być powodzi jak u nas od 01.05 leje i leje i leje i leje :-:)-:)-:)-( może 2 dni słońca były:-:)-:)-:)-(

Współczuję :-( z chęcią wysłałabym Ci trochę promieni w pudełku ;-)

Ech, to ja juz nic nie napisze, u nas tez niezaciekawie, choc teraz jak A dostal lepsza prace to jakos sie bujamy, ale mi macierzynski sie skonczyl, wypoczynkowy konczy za miesiac, a potem zostanie tylko 400 zl wychowawczego :| a tu wegiel na zime trzeba kupic...

melduję się z rana
Moge spbie do Was pozaglądać na spokojnie, bo cały tydzień kierowniczka na zwolnieniu to nikt mi na ręce nie patrzy (no poza dziecmi, które czytają mi przez ramie)

No fajnie by było z tym zlotem w Warszawie, tylko termin trzeba dograć. Cleo kiedys miała mysleć nad miejscówką. Cleo wymysliłaś coś?
A co do terminu to mi odpowiada każdy weekand poza 7-8 sierpnia.

reklama
Do góry