reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Przykro mi ale musicie sie do mnie dopasowac:-D:-D:-D:-D bo wy na miejscu a ja dojechac musze:cool: Ale bedzie to na pewno miedzy 23 lipca a 8 sierpnia :sorry2:

reklama
Ech, to ja juz nic nie napisze, u nas tez niezaciekawie, choc teraz jak A dostal lepsza prace to jakos sie bujamy, ale mi macierzynski sie skonczyl, wypoczynkowy konczy za miesiac, a potem zostanie tylko 400 zl wychowawczego :| a tu wegiel na zime trzeba kupic...
Dziunka, Ty masz wychowawczy płatny?? Pytam z ciekawości, broń Boże z pretensjami - żeby nie było:-p..

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y:dziunka Ty to jestes szalona normalnie ja to nie moge sie wybrac na spotkanie kk, umowic sie z wami w Sopocie a ty ruszasz na W-we. Tylko podziwiac z 2 dzieci :zawstydzona/y:

no ja też do warszawy mam problem się wybrać.
Skończy się na tym, ze dziunka będzie u mnie mieszkać i ona pojedzie do warszawy a ja nie :D

Skad ja to znam :-( My jeszcze jakis czas temu palilismy w piecu. I pewnie od wrzesnia znowu. Jeszcze jak pomysle o zimie -15 lub wiecej to az jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My mieszkamy na blokach i mamy CO, ale jak sobie pomyślę, że w zeszłym roku musieliśmy dopłacić do ogrzewania aż 1300zł, to aż się boję, co będzie w tym roku (po zimie z niunią):-:)-(..a przecież normalnie w czynszu też się płaci za CO..

reklama
ja mam rachunków prawie 1500! w tym pozyczka oczywiście, której cholera nie moge przestać płacić, bo żyrantom by natychmiast na pensję wsiedli ale i tak zwykłych rachunków koło 1000zł zbiera się tego od groma

Do góry