reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

nie nalezy mi sie zasiłek, bo teraz pracuję na pół etatu a u nas by dostać zasiłek trzeba ostatni rok przepracowac na pełny etat.
Zapomogi nie sądzę bym dostała, bo biopra pod uwagę zarobki z całego roku, a dopóki nie straciłąm pracy było ok, do tego my oboje w budżetówce wiec 13-tki dochodzą i wychodzi nieźle.
W lipcu powinniśmy dostać zwrot z podatku to choć jakiś grosz będzie ale to i tak nie wystarczy, bo wiadomo trzeba myśleć perspektywicznie i na kilka miesięcy kase podziellić.
Od wrzesnia prace mam, nawet 3 na chwilę obecną i nie moge się zdecydować :D wszędzie mówię, ze zastanowię się do końca miesiąca, moze jeszcze cos lepszego dostanę. Ale to dopiero od wrzesnia.

reklama
Kochana , ale masz jakąś perspektywę . To nie taka beznadzieja. Tyle juz przetrzymałąś to do wrzesnia dasz rade. pewnie łatwo sie mowi...

Kilolek kiragold o allegro wspomniała.Może posprzedawaj ciuszki jakich już nie potrzebujesz co??albo inne rzeczy??zawsze jakiś grosz wpadnie:-)

no już nie bardzo mam co
A. komiksy na allegro sprzedaje, trochę mu pomagam ale kiepsko ostatnio idzie. Przez 2 lata szło super, a teraz się już chyba rynek nasycił. A mieszkanie tonie w komiksach!!! Może macię chęć na pierwsze wydania kolekcjonerskie w oryginale oczywiście??? hehe

a tak wogóle to...

Mamy dzisiaj 6 miesięcy :happy2:
100 lat dla VICKY :-):-)
boże dziewczyny jak czytam jaka u was pogoda to normalnie mam załamkę:-:)-(
co prawda u nas wczoraj ale dopiero tak od 12 słońce świeciło ale nie zą tak żeby w krótkim rękawku chodzić, no i jak nie ma być powodzi jak u nas od 01.05 leje i leje i leje i leje :-:)-:)-:)-( może 2 dni słońca były:-:)-:)-:)-(

Dziewczyny nie wiem czy byl poruszany taki temat. ;-) Moze znacie jakies sposoby zarabiania przez internet?? Nie mysle oczywiscie o "kokosach" ale dorobieniu pare grosze na tzw waciki :-)
Ilona, nie wiem czy słyszałaś o Bettaware..fajna sprawa, ja się wkręciłam i od kwietnia się w to bawię..Angielska firma z różnymi "duperelami" przydatnymi w domu..Fajne tam jest to, że wystarczy, że zamówisz za dowolną kwotę raz w roku - oczywiście można częściej.Pokazujesz katalog rodzince czy koleżankom i znajomym - zamawiasz produkty, za które masz rabat 30%.Więc te 30% można powiedzieć, że ląduje w Twojej kieszeni..
Jak byś chciała więcej szczegółów, to napisz mi na PW. Ja Ci chętnie odpowiem:-)..

Ilona, nie wiem czy słyszałaś o Bettaware..fajna sprawa, ja się wkręciłam i od kwietnia się w to bawię..Angielska firma z różnymi "duperelami" przydatnymi w domu..Fajne tam jest to, że wystarczy, że zamówisz za dowolną kwotę raz w roku - oczywiście można częściej.Pokazujesz katalog rodzince czy koleżankom i znajomym - zamawiasz produkty, za które masz rabat 30%.Więc te 30% można powiedzieć, że ląduje w Twojej kieszeni..
Jak byś chciała więcej szczegółów, to napisz mi na PW. Ja Ci chętnie odpowiem:-)..
a powiedz mi jest mozliwosc obejrzenia katalogu przez net ? albo moze na kompie masz? bo na stronie to słabo widac ;/ tzn widac rysunki a opisu juz nie

reklama
biedulka..
współczuję Ci , bo wiadomo że mówi się że coś się wymyśli ale nie zawsze....
ale powiem Ci że u nas też nie za ciekawie...
bo tyle opłat teraz , za chatę , za prąd, znów za auto musimy ubezpieczenie wykupić, a tu dzień dziecka i też trzeba coś kupić
a u nas pracuje tylko D a ja jetem narazie na wonlybm bezpłatnym bo ani nie mam z kim małej zostawić ani D niema wolnego żebym mogła chociaż 1 dzie iść do pracy...
macieżyńskie się też skończyło i lipa... :sorry:
a coś trzeba konmbinować...

Do góry