reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

nie nalezy mi sie zasiłek, bo teraz pracuję na pół etatu a u nas by dostać zasiłek trzeba ostatni rok przepracowac na pełny etat.
Zapomogi nie sądzę bym dostała, bo biopra pod uwagę zarobki z całego roku, a dopóki nie straciłąm pracy było ok, do tego my oboje w budżetówce wiec 13-tki dochodzą i wychodzi nieźle.
W lipcu powinniśmy dostać zwrot z podatku to choć jakiś grosz będzie ale to i tak nie wystarczy, bo wiadomo trzeba myśleć perspektywicznie i na kilka miesięcy kase podziellić.
Od wrzesnia prace mam, nawet 3 na chwilę obecną i nie moge się zdecydować :D wszędzie mówię, ze zastanowię się do końca miesiąca, moze jeszcze cos lepszego dostanę. Ale to dopiero od wrzesnia.

widze zemy w tej samej sytuacji:) tylko ja nie mam dwojki dzieci:/ ja tez dopiero od wrzesnia jakas porzadna praca ateraz sie bujamy na jednej pensji:/ zaciskamy pasa:/

reklama
Ilona, nie wiem czy słyszałaś o Bettaware..fajna sprawa, ja się wkręciłam i od kwietnia się w to bawię..Angielska firma z różnymi "duperelami" przydatnymi w domu..Fajne tam jest to, że wystarczy, że zamówisz za dowolną kwotę raz w roku - oczywiście można częściej.Pokazujesz katalog rodzince czy koleżankom i znajomym - zamawiasz produkty, za które masz rabat 30%.Więc te 30% można powiedzieć, że ląduje w Twojej kieszeni..
Jak byś chciała więcej szczegółów, to napisz mi na PW. Ja Ci chętnie odpowiem:-)..

Mozesz mi dokładniej opisac o co w tym chodzi na pw , bede wdzieczna ;-)

ja tam zapisywac sie nie chce ale uwielbiam takie duperele do domu :D a ty to sprzedajesz tez?
Tak, mamie, teściowej, szwagierkom i koleżankom:-):-), koło 100zł ostatnio zarobiłam:-)..

hehe ja tez lubię takie glupotki.Zaraz polowa by mi się przydała :D
Dla siebie też sporo zamawiam:-D:-D..chyba większość kobiet lubi takie duperelki do domu;-)

kilolek wiem jak to jest,moj d w zeszlym roku prwie nie pracowal, a jeszcze ja w ciaze zaszlam.....na poczatek malzenstwa dorobilismy sie tylko dlugow, ktore nie wiem kiedy splacimy......no i teraz tez nie jest latwo...jeszcze ten slub, nie wiem jak nam starczy....licze, ze chociaz jaks kase dostaniemy i troszke sie odbijemy...tez jestem do tylu ze wszystkimi rachunkami i czasem mam ochote usiasc i plakac...a czesem to se nawet pobecze....co zrobic..... tez mi przykro ze wzgledu na mala....bo kombinuje zeby wszysto kupic taniej....i przykro mi, ze nie moge kupic jej nowego, ale takie zycie....mam nadzieje, ze poprawi sie jak wroce do pracy.....

reklama
Do góry