reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
cały weekend zleciałą mi bardzo szybko. Zrobiłam wreszcie troche do sesji ,a le czas był tez na spacery , obiadki i lenistwo :-)
Etna jak mogłaś nie dać znac , ze byłąś? :wściekła/y:;-) moze sie mijałysmy i nawet nie wiedziałysmy .
Spotkanko w piatek tak ? etna , dziunka?
Etna na nastepnych basenowych zajeciach juz zanurzanie z poslizgiem pod wodą:-)

reklama
Kasiula co Ty za głupotki wypisujesz. To niczyja wina i naprawde nie warto zadreczac siebie jej poszukiwaniem. Poswiec czas na smutanie dla dzidziusia i zobaczysz , ze on ebedzie jeszcze wiecj szczerzył buzke iniz teraz. Szczesliwa mama= szczesliwe dziecko

Dziunka pomysł rewelacja!! Ja też zapraszam!! Zlocik można zorganizować szybko!!

Ja,Kilolek, Dziunka , Kiragold ,kto chetny jeszcze ??

Ja tez chetna tylko gorzej z realizacja :-(

Dziewczyny nie wiem czy byl poruszany taki temat. ;-) Moze znacie jakies sposoby zarabiania przez internet?? Nie mysle oczywiscie o "kokosach" ale dorobieniu pare grosze na tzw waciki :-)

witam sie po weekendzie :-)
piekna pogoda wiec aktywny weekend spedzilismy:-) sobota zaraz po pracy pojechalismy do parku, wrocilismy kolo 7 potem polozylismy mala i maly gril, a w niedziele bylam niegrzeczna, odwolalam zmiane ktora zabukowalam i nie poszlam do pracy bo stwierdzilam ze taki piekny dzien ze trzeba to wykorzystac, rano pojechalismy na car boot, potem mala rodzinna drzemka i caly dzien siedzilismy na ogrodku :-) dzis tez ladnie, wiec musze sie zebrac i ubrac bo dalej w koszuli siedze i chyba ruszymy na miasto :-)

Kasiula co Ty za głupotki wypisujesz. To niczyja wina i naprawde nie warto zadreczac siebie jej poszukiwaniem. Poswiec czas na smutanie dla dzidziusia i zobaczysz , ze on ebedzie jeszcze wiecj szczerzył buzke iniz teraz. Szczesliwa mama= szczesliwe dziecko

Zgadzam sie!!!

Poza tym brat lub siostra na pewno mu sie przyda - do zabawy :) Fajnie miec rodzenstwo :)

reklama
Do góry