Kasiiula
mamusia Pawełka :)
halooooooooooo jest ktos?? czy zostalam sama ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oh przepraszam!!!! nie zwróciłam uwagi, wstyd mi bardzo :-Kilolku ja wiedzialam ze to 15 rocznica konkubinatu-D) z małżeństwem i dlatego zasłoniłam serduszkami w życzeniach 15 rocznica ślubu i jest tylko 15 rocznica. Nikt nie docenil mojego wysilku i pracy z programem Paint. No ale ja bylam z siebie dumna
![]()
no super zabawaKoniec swiata!
Zamiast nauki seks zbiorowy - TVP.INFO
ty się nie smiej tylko ucz :-) ja musialam prowadzić przez miesiąc dzienniczek - kalendarzyk, pomiary temperatury, sluzu, szyjkiwva itp a potem baba na zajęciach przy innych 10 parach roztrząsąla po kolei każdej dzienniczek i dopytywała czy aby na pewno 7 dnia cyklu sluz był właśnie taki????? a szyjka twarda czy miękka?wiecie co w niedz\iela na naukach ma byc pani od naturalnego planowania rodziny....smiec mi sie chce na sama mysl......co bedzie mowic....:-)
koparkę waderaDziewczyny, co kupic na urodziny dla 2-latka (chłopak), za 30-50 PLN?
ja w szkole miałam dziecko z aparatem. Wiadomo to inaczej bo juz bylo samodzielne. Sam sobe aparat zakładal i zdejmował np na w-f ale zupełnie się w klasie nie wyróznial i nikt na to nie zwracął uwagiDziewczyny mam do was prośbę i pytanie ...
czy wiecie moze wasi znajomi czy ktos ma dziecko co nosi aparat słuchowy ... czy takie dziecko jest normalnie przyjmowane do żłobków ... ?? czy do specjalnego trzeba ??? bo wiadomo bedzie musial ktos poswiecic uwagi wiecej zeby sprawdzac czy aparat jest na miejscu i zdjac do spania i nałozyc po spaniu ??? moze ktos cos wiecej wie ?
Kasiula, wszystko zależy od tego, na ile upośledzony jest słuch. Dzieci niedosłyszące mają specjalne potrzeby edukacyjne (głównie logopedyczne), więc to też musicie brać pod uwagę. Dowiedz się dokładnie jak dużą wadę ma Pawełek i czy nie powinniście już odwiedzić logopedy. Jak będziesz to wiedzieć, to po prostu przejdź się do żłobka i zapytaj.Dziewczyny mam do was prośbę i pytanie ...
czy wiecie moze wasi znajomi czy ktos ma dziecko co nosi aparat słuchowy ... czy takie dziecko jest normalnie przyjmowane do żłobków ... ?? czy do specjalnego trzeba ??? bo wiadomo bedzie musial ktos poswiecic uwagi wiecej zeby sprawdzac czy aparat jest na miejscu i zdjac do spania i nałozyc po spaniu ??? moze ktos cos wiecej wie ?
wlasnie mi sie przypomnialo ze niektore mamy w złobkach pracuja moze one beda wiedziały ?? jak to u was jest ?? normalnie przyjmowane dzieci sa ??