reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hahah
A od kiedy to 23:30 w pl to noc?? :sorry2:
Nie raz dziewczyny się chwaliły że pół nocy na chatie przesiedziały... ;-)
a bo ja wiem? od zachodu slońca chyba się noc liczy :d

ah ;;P mnei nei było to i nikogo ;-) beuheh ale juz dzis bede :) wczoraj wieczór poza domem temu taki rezultat :D :) ;P
21 ??
ja nie wiem. Łeb mnie boli a do tego mam fure prasowania. 5 noc zarwana! robimy zakłady ile jeszcze pociągnę?

reklama
mogłabys się chociaz ucieszyć, że mimo przeciwności do Was zaglądam :p
Ucieszyłabym sie jakbys weszła na czata ;P ale i tam zostala a nei weszła i wyszła :p

ps. masz stwierdzil ze w ciazy jestem bo przed chwila ciasta mis ie chcialo a teraz se kisiel robie :D wiec moze cos mieszka w moim brzuszku 19tc ;:p okaze sie we wtorek haha

Ucieszyłabym sie jakbys weszła na czata ;P ale i tam zostala a nei weszła i wyszła :p

ps. masz stwierdzil ze w ciazy jestem bo przed chwila ciasta mis ie chcialo a teraz se kisiel robie :D wiec moze cos mieszka w moim brzuszku 19tc ;:p okaze sie we wtorek haha
alez ty masz wymagania!!!

KONIEC Z PRZYJĘCIAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzecie ostatnie za nami!!!!!!!!!!!1

gorsza wiadomosc taka ze jutro poprawiny, ale dopiero na 17 :))))

reklama

A co we wtorek będzie?

KONIEC Z PRZYJĘCIAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzecie ostatnie za nami!!!!!!!!!!!1

gorsza wiadomosc taka ze jutro poprawiny, ale dopiero na 17 :))))

Haha, co za radosc :D trzy przyjecia? Ooo to sie nawydawalas kasy na prezenty :)

A widze ze za mna nikt na chacie nie teskniZobacz załącznik 246185 wiem wiem, wredna sie ostatnio zrobilamZobacz załącznik 246186

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry