kilolek
podwójna listopadowa mama
a czemu???Etna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
chodźcie na chata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu???Etna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
Laska głowa do góry, może warto się spotkac na kawęEtna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
bylam bylo pustoa czemu???
chodźcie na chata
za poltora miesiaca bede w pl etna dziunka a moze piwko na miescie takie babskie bez dzieci facetow itp? daloby rade? npewno dobrze by nam zrobilo!!!!!!!!Etna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
no jak? od godziny na Was cczekam!Laska głowa do góry, może warto się spotkac na kawę)))), kiedy następne spotkanie kangurków?????
Ja myślę, że to brak neta cie wybił z ruwnowagi, parę dni z nami poklikasz i dojdziemy z tobą do ładu
bylam bylo pusto((((
wysłałam ci priivaej mi sie skasowala zakladka od strony chata i nie wiem gdzie was szukac:-( help:-(
katrenki a ja !!!!!!!!!! ? ja tez chceza poltora miesiaca bede w pl etna dziunka a moze piwko na miescie takie babskie bez dzieci facetow itp? daloby rade? npewno dobrze by nam zrobilo!!!!!!!!
przepraszam, nie wiedzialam, ze ty tez z okolic trojmiastakatrenki a ja !!!!!!!!!! ? ja tez chce![]()
ja się piszę na karmi kawowe z bitą śmietana i słomkaza poltora miesiaca bede w pl etna dziunka a moze piwko na miescie takie babskie bez dzieci facetow itp? daloby rade? npewno dobrze by nam zrobilo!!!!!!!!
zobaczymy kto dzisiaj na kogo bedzie czekałno jak? od godziny na Was cczekam!
My nie stety wypadlismy z rytmu zajęć basenowych, bo mały ciagle na antybiotyku, ale caly czas oswajamy go z woda w wanience, na buzkę lejemy wode konewką, lekko tak jak pisala martolinka schodzimy pod wode do noska. Taka nauka przez zabawe. Ale o plywaniu jeszcze nie ma mowy.Jak to jest z nurkowaniem u maluszków?
Coś mi po głowie świta że ona niby automatycznie zatrzymuja powietrze schodząc pod wodę ale jakoś nie miałam odwagi próbować...Raz przez przypadek poleciala na sekundę pod wodę i lekko była w szoku a z noska wypłyneła woda ale się nei krztusiła...
A swoją drogą wiecie może kiedy dzieciaczki tak naprawde są wstanie nauczyć się pływać?
.......
dziunka , etna moze spotkanko na kawe ?;-);-) takie rekolekcje dla dziunki
mamy juz 2 zabki !!!!!!1