martolinka
Mama i nie tylko :-)
rzede wszystkim nurkowanie, kładzenie dziecka na pleckach na wodzie , polewanie buzki-tak maksymalnie Etna a Ty znasz te piosenki co oni tam śpiewaja , bo ja nie moge sie tego nauczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziunka , etna moze spotkanko na kawe ? ;-);-) takie rekolekcje dla dziunki
Jesli chodzi o termin, to napewno musicie dac mi jeszcze tydzien az maly wydobrzeje do konca, a potem jestem cała wasza.
Hahaha dobre Ja się piszę - oczywiście z dziećmi no może tylko z jednym dzidziem ;-) To kiedy, kiedy i gdzie?
O matko, Martolinka - jak my ją wykorzystamy? Trzeba dobrze obmyśleć
No i gratuluję ząbków
royannaA ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. ...
Ale mam wieczor spaprany
A ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. 8kwietnia skonczyl mi sie macierzynski i zaczal wypoczynkowy. Na L4 i macierzynskim dostawalam srednia z 3 miesiecy poprzedzajacych zwolnienie lekarskie. myslalam, ze na wypoczynkowym bedzie tak samo, tymbardziej, ze osoby odchodzace wtedy z pracy dostaly ekwiwalent za zalegly urlop wlasnie srednia z 3 miesiecy. Wiec i ja na to liczylam...a chyba bede dostawac gola pensje ciut wieksza od minimalnej...buuuu....a juz teraz nam brakuje:-(. Wrazie czego napislam maila do kadrowej aby mi to wyjasnila, ale nie ludze sie ze bedzie inaczej...
Ale mam wieczor spaprany
dzieci umieją pływac od urodzenia. Jesli będą miały kontakt z woda to będą pływaly, a jesli nei to zaczną zpaominać ale na powrót nauczyć sie mogą w każdej chwili. Mój Kuba jak miał pół roku to już pięknie sam plywał.Jak to jest z nurkowaniem u maluszków?
Coś mi po głowie świta że ona niby automatycznie zatrzymuja powietrze schodząc pod wodę ale jakoś nie miałam odwagi próbować... Raz przez przypadek poleciala na sekundę pod wodę i lekko była w szoku a z noska wypłyneła woda ale się nei krztusiła...
A swoją drogą wiecie może kiedy dzieciaczki tak naprawde są wstanie nauczyć się pływać?
no jakoś bbez zmmian widzę!!!ja się piszę na karmi kawowe z bitą śmietana i słomka )))
dziunka to pewnie soczek, ale co tam wezmiemy ją hihihi, tylko czekam na opis jej rozszerzenia diety, co by mogła Joasię z mężem zostawić. DZIUNKNA halo halo GDZIE JESTEŚ???????????????????????
Ja sie piszę śmialo może byc z dziecmi i bez dzieci. Bez dzieci tak do 6/7 godz bo potem rycze jak głupia . Wczoraj taki numer odwalilam, ze sama się z siebie juz wieczorem smiałam. To chyba hormony, po tym przyjeciu mialam pelne cycki (sciagalam ale recznie i tak byly pelne) caly dzien nie widzialam malego i w samochodzie juz wylam za nim jak szalona, tusz ciekł po kreacji. Szooook maly bawil sie z moja mama i dokazywal a ja wylam.
zobaczymy kto dzisiaj na kogo bedzie czekał
My nie stety wypadlismy z rytmu zajęć basenowych, bo mały ciagle na antybiotyku, ale caly czas oswajamy go z woda w wanience, na buzkę lejemy wode konewką, lekko tak jak pisala martolinka schodzimy pod wode do noska. Taka nauka przez zabawe. Ale o plywaniu jeszcze nie ma mowy.
GRATULACJE ZĄBKÓW ale się rozpędzacie nononono
Kawa tez może być hihihi:-):-):-) jak nie ma karmi. Jesli chodzi o termin, to napewno musicie dac mi jeszcze tydzien az maly wydobrzeje do konca, a potem jestem cała wasza.
martolina zdaj mi relacje z basenu co tam teraz musimy z malym cwiczyc w wannie zebysmy tak calkiem za murzynami nie byli;-)
tos się obudziła!!!! Przed wiielkanoca wyszły!!!!ah... jestem wreszcie .. od 9 neta nie mialam .... dzownilam to mowili ze nie da sie nic zrobic ze wysla kogos przed 16 :| i przyjechal chłopak i cos zrobil w poł minuty :| jakby nie mogli powiedziec przez telefon sama bym zrobila .... yh ....
Kilolku gratulacje zębiska no u nas tez lada chwila zebek bedzie w pełni na wierzchu 1 milimetr dzieli go hihihi