reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
royanna ja mam tak samo:crazy::crazy::crazy: Jak w ubiegłym miesiącu dostałam niską pensję to zastanawiałam się czemu, przeczytałam na pasku (jakiś tydzień macierzyński, reszta to urlop:baffled:), aż się boję o czerwiec i wakacje, bo wtedy to moja pensja to będzie:szok::szok::szok:

A ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. 8kwietnia skonczyl mi sie macierzynski i zaczal wypoczynkowy. Na L4 i macierzynskim dostawalam srednia z 3 miesiecy poprzedzajacych zwolnienie lekarskie. myslalam, ze na wypoczynkowym bedzie tak samo, tymbardziej, ze osoby odchodzace wtedy z pracy dostaly ekwiwalent za zalegly urlop wlasnie srednia z 3 miesiecy. Wiec i ja na to liczylam...a chyba bede dostawac gola pensje ciut wieksza od minimalnej...buuuu....a juz teraz nam brakuje:-(. Wrazie czego napislam maila do kadrowej aby mi to wyjasnila, ale nie ludze sie ze bedzie inaczej...

Ale mam wieczor spaprany
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ech, a ja się dziś dowiedziałam, że mój szef to jakieś przekręty robił i prawdopodobnie wpadł i biuro zamkną. Także nie mam co liczyć na wychowawczy.

rzede wszystkim nurkowanie, kładzenie dziecka na pleckach na wodzie , polewanie buzki-tak maksymalnie :) Etna a Ty znasz te piosenki co oni tam śpiewaja , bo ja nie moge sie tego nauczyć :)
no co ty ja i spiewanie, cos tam pada deszczyk kap, kap, kap ....
Dziunka to poczekamy aż Pawełek etny bedzie zdrow i sie umowimy na jakies lody , spacer , czy na co macie ochote:)

A co do etny to najpierw ją............. a potem .............. i na końcu .......... :D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
widzialyscie jak ja mam z nimi ciezko

Kilolek dzisiaj musisz mi wybaczyc padam na pysk, ciezki, meczacy dzien, uciekam do meza bo juz tez padl:-p

royannko nie jesteś osamotniona wszystkie tak mamy więc głowa do góry razem zawsze lepiej mimo wszystko:-):-)
dziunka to faktycznie nie fajnie:-(

kilolku a oglądałaś ZMIERZCH?? bo ja właśnie obejrzałam i jestem rozczarowana
nie oglądałam.
Rzadko ogladam filmy na podstawie książek które przeczytałam. Nigdy mi się nie podobają. Ale i tak duzo gorzej jest najpierw obejrzeć a potem przeczytać.0 pola dla wyobraxni.
Może się jeszcze an ten zmierzch kedys skuszę.

reklama
Tak, to tak jak z Harrym Potterem (tylko sie nie smiejcie). Ksiazki przeczytalam kazda po kilka razy (pierwsza czesc nawet 8 ;) a na filmach zasypiam... no i te filmy zburzyly swiat z ksiazek ktory wyczarowalam w swojej glowie...

Do góry