reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dziendobry wszystkim!

wiecie co zaczynam sie bac co to bedzie jak mala zacznie chodzic, bo odkad jest dosc mobilna ciezko ja opanowac...od rana wulkan energii, smiga po calym salonie i oczywiscie probuje dostac sie do wszystkiego do czego nie powinna....a uparte to niesamowicie...ja ja odnosze w drugi koniec a ona z nerwami spowrotem.... och charakterek mamusi...;-)
poza tym ostatnio cos zle sypia i pobudka co godzine dwie.....wykoncze sie....
no to pocieszę cię, skoro teraz wszędzie jej pełno to kochana wiele się w twoim zyciu nie zmieni jak zacznie biegać. Tylko tyle, ze zacznie tupać;-)

CZEŚĆ BABECZKI!!!! co tam słychać u nas dzisiaj do godz 15 piękna pogoda a po tej godzinie burza z piorunami deszczem wiatrem i w ogóle nie fajnie:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

katrenki - oczywiscie :-D chociaz ja nie bardzo rozumiem zasady tego turnieju ;-)
cleo - tak, ta od prania to ja, nie mam juz pomocy domowej..:-(
no ja też za bardzo ich nie rozumiem np dlaczego były tylko 2 rundy??
a miałaś kiedyś gosposię??:szok:fajnie ja bym chciała taką panią od prasowania przede wszystkim:tak::tak:

CZEŚĆ BABECZKI!!!! co tam słychać u nas dzisiaj do godz 15 piękna pogoda a po tej godzinie burza z piorunami deszczem wiatrem i w ogóle nie fajnie:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

no ja też za bardzo ich nie rozumiem np dlaczego były tylko 2 rundy??

a miałaś kiedyś gosposię??:szok:fajnie ja bym chciała taką panią od prasowania przede wszystkim:tak::tak:
bo to czysty biznes, walczą tyle na ile umówią się menadżerowie i ile kasy między sobą ustalą. Im bardziej doświadczeni tym zwykle umawiają się na więcej rund. Dla Pudziana te 2 to już było bardzo dużo, jeśli nie za dużo. Swoją droga on wygląda jakby miał z 50 lat. Straszne!

oj ja tam 3 z chęcią ale jak mi mąż obiecany dom wybuduje bo jestem wygodna jak kilolek:-):-)
i oczywiście tylko i wyłącznie przez CC innej możliwości jak na dzień dzisiejszy nie przewiduję:tak::tak:

noooo staro:tak::tak: a zadyszkę piękną miał
ale mimo wszystko kawał chłopa z niego
my z M śmiejemy się z tego przy jakiej "pieśni" on wchodzi na ring:-):-)

oj cc to ja bym nie chciała tzn już moze nie będę stawiała takiego oporu jak tym razem ale wolałabym jednak naturalnie nawet dlugo, bo panicznie się boje tej rany na brzuchu i tego, ze potem jednak człowiek dośc długo ograniczony, nie mówiąc o bólu

no nie fajnie.. przez 6 lat samo sie sprzatalo, prasowalo, czysciło, a 4 iesiace temu musialam sobie przypomniec jak to sie robi :-( niełatwe... nie moge sie jakos przyzwyczaic.. ale znam na to lekarstwo ;-)

no nie fajnie.. przez 6 lat samo sie sprzatalo, prasowalo, czysciło, a 4 iesiace temu musialam sobie przypomniec jak to sie robi :-( niełatwe... nie moge sie jakos przyzwyczaic.. ale znam na to lekarstwo ;-)

a co to za lekarstwo? :)
PAmiętam jak dopiero co zostałas bez gosposi i mało Cię było na forum a teraz hulaszzzzzzzzzzzzz :))))) Coś się musiało zmienić :)

reklama
Hej laski, net powrocil.

Gorzej z moja ochota na bb :dry: Nie obrazcie sie, bo to nic osobistego, ale mi sie zwyczajnie nie chce tu siedziec... Ma ktoras tez tak? Pewnie dlatego ze tyle naskrobalyscie a ja nawet nie mam jak nadrobic :baffled: Ech, pewnie minie ;-)

Do góry